hiraveannesi Merhaba hanimlar 23 gunluk bebeğim karni doysada agliyor sizin bebislerde boylemiydi memede uyumak istiyor yerine koymaya kalktigimizda uyaniyor. Napacagimi sasirdim. 🙁
Duygusm hiraveannesi yenidoğan bebeğin memede uyuması çok normaldir 😊 göğsünüzde uyutun, karnına masaj yapın, çok rahatlayacaktır.
hiraveannesi Oflu61 gaz icin birsey kullanmiyorum cikariyo aslinda ama yetmiyo da olabilir. Kaka yaparken cok ikiniyor. Gazdan mi dersin 🙁
Oflu61 hiraveannesi gazdandır ne kadar cıkarsa da gene oluyor. Gaz damlası kullanmaya baslarsanız rahatlar biraz. Kendinizde kimyon demleyip için sütten gecer oda rahatlatır biraz
hiraveannesi Deletedmom896 hemen doktora yazdim bakalım gaz icin dediginiz gibi surekli ıkınıyor ve kızarıyor yavrucagim🙁
hiraveannesi Oflu61 dogru soyluyosunuz lohusa donemi dedikleri cok zor bi evreymis insan ne yapacağını sasiriyor 🙁🙁 herseyi deniyorum kimyon da ictim.
hiraveannesi Duygusm yok memede uyumada sıkıntı yok yerine koymaya çalıştığımızda 1 dk surmuyo başa dönüyoruz yoksa aliyorum masaj karnina yapmadim deneyeceğim 🌹