ikos58 Açılmış postları okudum ama yine bir karara varamadım 😁 oğlum doğduğundan beri bübchen kullanıyorum ama yüzünde doktorlara göre normal bana göre anormal pütürtüler var. Belki şampuanlardan olabilir diye losyonunu mustela nın hdyra baby olanından aldım. Şimdi şampuanını da almak istiyorum ama birsürü serisi var. Yüzü va saçı sorunlu acaba hangisini almalıyım?
ikos58 Bir çok serisi var. Gentle cleasing, dermo cleasing, hassas ciltler, çok hassas ciltler, stelapia, with cold cream, bilemedim
ikos58 [bilinmeyen] bebegınızın egzaması var mı? Bızım yok ama sıvılce gıbı yanakları ve alnı ara arada kızarıyor ama kasıntı falan yok. Yanı ne kadar hassas nemlendırılırse o kadar ıyı gelecegını dusunuyorm. Doktorun soylemesıne gerek var mı yoksa ben de stelatopıa almak ıstıyorum. Bır de kremının ıkı cesıdı var sadece face krem(40ml) bır de normal stelatopıa krem dıye(200ml) sız hangısını kullanıyorsunuz
Cinarege_ [bilinmeyen] bir kez sebamedle banuo yaptrdm bebegmn ensesi boynu isilik oldu sanrm krmızı krmızı benek oldu. Bugun mustela aldm ama normal cilt almsm
Aysnynk Aynı sorun bizde de oldu bepantol sensitiv krem kullandık iki günde geçti hem kortizonsuz bir krem muhakkak al
ikos58 Aysnynk doktor onu yaZdı bıtene kadar kullandım hıcbır degısme olmadı. Mustela deneyecegım bu seferde
ikos58 Alminam kırmızıbeyazeczane den aldım mamaları da oradan alıyorum zaten yılbası dıye %15 ındırım vardı. Stelatopıa hem sampuanını hem kremını aldım