Saadetbelcim Alynaa benim kziim dogdugunda vardi beyaz bir nokta yaklasik 20 gun kadar da geçmedi sınra kendiliginden kayboldu
Eylulum Alynaa canim muhtemelen pamukcuk olmustur. Karbobatli su yapip dilini temiz bi bez yardimiyla silmeye calis. Doktorum oyle soylemisti bana.
aysetunckilicfirat Anne sütü alıyorsa süt beyazı diyorlar doktorumuz normal demişti. Kayınvalidemler ısrarla pamukçuk olduğunu söyleyip darlıyorlardı ben de doktoruma danıştığımda bunu söylemişti
Yaseminnnnnnnnnnnnn aysetunckilicfirat geçti mi duruyor mu hala? Benimki de öyle.. pamukçuk değil süt beyazı. Ama duruyo öylece geçmiyorda sanki rahatsız hissediyormuş gibime geliyor.
aysetunckilicfirat Yaseminnnnnnnnnnnnn Duruyor ilk emmesinden beri ama bebeğimin rahatsız olduğuna dair bir şeyle karşılaşmadım.
Gonul_celen Alynaa neden Yok etmek istiyorsunuz ki bnm Kızımın da öyle süt almasına rağmen dün doktor baktı pamukçuk vs yok dedi ve dili bembeyazdı
Tazeanneb Alynaa anne sütü alıyorsa o beyazlık normalmiş ben de korkup doktoruma sordum. Pamukçuk zannettim. Ama damağında dudağında yada yanak içinde de beyazlık yoksa korkma dedi doktor pamukçuk olsa diğer bölgelerde de beyazlık olurmuş