Anneler 7.ayımızdayız ve nasıl ne kadar ek gıda vermem gerekiyor bilmiyorum nasıl beslemeliyim onu da bilmiyorum sütüm azaldı sanki daha çok strese girdim şuan bi mama yapıyorum yulaf ezmesi yogurt ya da kefir ile ıslatıyorum mikserden geçiriyorum muz avokado elma kayısı ile tarlandırıyorum arada peynir altı suyu ya da ayran veriyorum yulaf ezmesi ile devam etmeyi düşünüyorum doyuruculuk açısından ayrıca çok besleyici sizler düzeniniz nasıl kaö ögün veriyosunuz kemdimi yetersiz ve ihmal etmiş gibi hissediyorum 🤦♀️ 😔 sanırım bi sabah bide ikinid iki ögün veriyorum bazen üç oluyo başka çorba falan yapmıyorum açıkcası psikolojik olarak çok yoruldum tek başımayım diyebilirim ev işi yemek bile yapamıyorum uff sanırım çol şikayetçiyim sürekli yorgunum ve sürekli uyku halim var yenemiyorum bebegimi ihmal mı ediyorum. 😔 Üstelik daha pütürlü şeyleri yiyemiyo bogazına kaçırıyo ve parmagımı atmam bir oluyo genzine kaçırıyo nefes alamıyo o yüzden mikserden geçiriyorum dişimiz çıktı bana destek olur musunuz nasıl enerjimi toplayabilirim nasıl yetebilrim? 😔 Kesinlikle uykuyu reddeyo ve kalkmaya çalışıyo uyutmaya çalışırken çok sıkıntı resmen uyumasın daha iyi diyorum günde kaç defa uyutuyosunuz?