Deletedmom99 Kızlar dün bexero aşı yaptırdık kızıma ateşi var ne zaman geçer kaç gün sürer yaptıran anneler yardımcı olabilir mi diğer aşılarda ateş olmamıştı
Suprizyumurta Deletedmom99 bexero ateş yapıyo maalesef bizde de oldu. İki üç gün sürebilir demişti doktorumuz.
GramPozitifBakteri Deletedmom99 2 gün sürmüştü kızımda en son 38.9a çıkmıştı hatta fitile geçmiştik daha etkili olmuştu aklınızda bulunsun..kızımda da diğer hiçbir aşıda ateş olmadı ama bexsero ikinci dozu fena yapmıştı
iko84 Deletedmom99 kaçıncı ayda yaptınız acaba bizim doktorumuz 8.ayda başlıycam etrafımda herkez geç diyor kararsizim bende
Deletedmom99 Suprizyumurta ya vicdanım sızladı acaba yanlış mı yaptım diye dün çok kötüydü yavrum ateşi 38 i geçmedi ama yine de korktum ben
Deletedmom99 GramPozitifBakteri bizimki ilk doz 2.yapmaz diye düşünüyordum oda mı yapıyor 😔 fitil paranox s verdim yarım olarak 9 saat arayla bu sabahta 1 çay kaşığı calpol verdim artık klimayı nem alma da çalıştırıp zıbınla tutuyorum
YDE iko84 bizde biraz daha geç yaptırıcaktık fakat yaz aylarından gezmeye gidebiliriz, memlekete, yazlığa gidebiliriz orada farklı ortamlara temas edeceğimiz içindoktorumuz ertelemeyelim dedi ve 5.ayda yaptırdık.
Deletedmom99 iko84 doktorumuz 3 de başlayalım dedi ama biz 4.ayda yaptırdık bence de geç kalmayın herkeste olacak diye birşey yok ama olduğu Zaman da riskli bir durum ne kadar erken o kadar iyi
Ssemass iko84 canım bizim 2. Ayda başlandı menenjit aşıları ne kadar erken başlanırsa o kadar kardır.
Suprizyumurta Deletedmom99 38.5 üstü olursa calpol verin demişti doktorumuz. Ancak kızımız kustuğu için fitil kullandık. Tabi her bebek farkıdır belki 38 bebeğinizi çok rahatsız etmiştir. 38 olunca kızımız çok rahatsız oluyo biz de verdik ilk gün
GramPozitifBakteri Deletedmom99 ya ben anlamadım zaten bizde de ilk doz yapmadı ikinci doz ateş yaptı hemde ne ateş 😑😑 aynı fitilden kullandım ben de biraz ağır bir aşı
Deletedmom99 fistikcisahap bizede istersen şimdi başlayalım 4 doz yapalım dedi istersen 9.ayda başlayalım 2 doz yapalım dedi. Ben İstanbul’da yaşadığım için riske atmak istemiyorum O yüzden erken başladık
Dmrcnn Deletedmom99 çok ağır bi aşı normalde cocuğum hiç ateşlenmez aşılarda ama bexero 2gün ateş yaptı