Dorusun-annesi17 11 aylık bebeğim doğduğundan beri molfix kullanıyorum şu son 6 aydır bıktım hep taşıyor 1 haftadır da çıtçıtlı badysine çıkartıyor halıları mahfetmiş durumda taşımayan bez öneriniz varmı?
Mommy_ Dorusun-annesi17 Numarası mı küçük gelmeye başladı acaba 🤔 Benim de oğlum bir yaşında doğduğundan beri kullanıyorum.Bir de ben artık kilot bez kullanıyorum çok hareketli olduğu için daha rahat oluyor.
Nur_61 Dorusun-annesi17 ben oğluma doğdu doğalı paadlers kullanıyorum çok memnunum hiç tasma sızdırma olmadı fiyat olarakta gayet uygun bir bez tavsiye ederim
Mommy_ Dorusun-annesi17 Trendyolda indirim takip ediyorum genelde. Hayat kimya satıcısından alıyorum.
Happymother54 Dorusun-annesi17 bende kızıma sleppy kullanıyordum numarası büyüdükçe sizdirmaya başladı tavsiye üzerine bimdeki bezi aldım ve çok memnun kaldım hatta oğluma da direk bimdrkini aldim
Happymother54 Dorusun-annesi17 iki çocuğum dada pişik sorununa rastlamadım ki kızımın cildi çok hassastır geçerken kapıya hafif çarpsın anında kızarır. Bimdeki bezler kremli zaten ekstra bir kez kreme ihtiyaç duymadım ☺️
miraninannesi18 Dorusun-annesi17 insallah sizde memnun kalrsiniz. Bende tavsiye uzerine gectim arkadasim primaya okadr para verme bi dene ne kaybedersn demisti cokta uygun fiyati dedim olmazsa kalir kenarda. Ama memnun kalinca primaya verdgm paralara acidim😁 minies 50 adeti 28 tl. 3 numarasi.
Benimoykum Dorusun-annesi17 Prima ama canım bazen bezlerin belli serileri de tasiriyor belli numaralar da öyle bazen denk geliyor biz bir paket Molfix kullanmistik memnun kalmamistim ama etrafımda kullanıp memnun olan da var denemek lazım küçük paket el dene bı primayi A101 e küçük paketleri geliyor