EEslem Kizlar bebeğim 6 buçuk aylik gece uykusuna gecmeden once bisey yediriyomusunuz muhallebi yada onu tok tutucak seyler
As1ioz EEslem bn en son 10 11 verip uyutuyorum muhallebiyi gec uyuyan bi bebek malesef yulaf unu yada irmikli mamasını karstrp veriyorum mama kullanıyo sadece bu arada
Badeninannesi EEslem benim kizim 21 aylık memeyi birakmadsn once emiyordu gece bıraktıktan sonrads gece uyumadan önce muhallebi yada çorba veriyorum doktor öyle söylemişti bana
Kiviefe EEslem benim bebegim kasik mamalarini hic sevmedi bende kendim yapiyorum kavanoz mamasi onu veriyorum gece uyaniyor emiyor 2 defa 1 yasini gectik 😊
EEslem As1ioz peki günlük yemek duzeniniz nasil bide kc aylik bebeginiz bn sadece tek öğün yoğurt veriyrm
Sin21 Ağırlıklı ek gıdayla beslenmeye başladığında yedirip uyutacağım ben henüz uyku öncesi 2 saat önce yemek vermiyorum
As1ioz EEslem 7 aylık uyanır 7 de 150 cc mama içer uyur 10 gbi kalkarız kahvaltı az verdgm iöin 12 gbi 150 cc içer 3 gbi yogurt veririm bi bebe kasesi 5 gbi mama yine 8 gbi corba veririm 11 gbi muhallebi yer yatar canım
BalOglum-45 EEslem daha cok kucuk, ekgidaya yeni gecti sayilir annesi. Bence gece muhallebisi icin cok kücük. Üstelik yatmadan önce kan şekerini arttirdgi icin bazi doktorlar gece muhallebisini önermiyor