Elisa3545 Kızlar iki gündür ateşimiz 37.1 38 arası gidip geliyo yanaklar isilik gibi pütür pütür huzursuzluk desen hatsafada dış etleride kızarmış acaba diş olabilir mi virüsten dolayı acilede götürmek istemiyorum ama. Dişte ateş kaç gün sürer
NurTuana Elisa3545 3 günmüş canım 3 günden. Sonrası kanda enfeksiyon yada Baska bısey olabilirmiş diş huzursuzluğu bizde de var maalesef gececek inşallah 😔
Esra1986 Elisa3545 ben acile götürdüm gunduz yoktu biiseyimiz gece yine tekrarladi gala atesliyiz yikadigim halde yine yükselmiş acildeki dr hicbi ise yaramio valla bogazini avti yolladi dalga gecer bide bide parami aldı sikayt ettim ztn bgn poliklinige randevu almayi dusunuyorum ozel ztn tenha olur ins kan rahlili vermem sart oldu tekrarlio diş bukdr yaparmi blemedm
Esra1986 Elisa3545 38 oluo en fazla ben koltuk alti olctgm icin cok cikio ztn en atesli yeri kafa gogus sirt kismi bel asagsi ilik ateslenmio öyle evde 38 olctgmde acil dr u alindan olcerle 37 ölçmüştü kizmisti ne getirdin bu atese die