Miniginannesi Kizlar merhaba normal dogumla oglum dunyaya geldi fakat oglumun dogumda kafası uzadı yani kafasi sivri yapilmasi gereken bisey var mi zamanla duzelir diyolar sizcede oyle mi?
G_ADAN Miniginannesi düz kafa yastığı var. İnternete bakarsan görürsün oturduğun şehirde de bulabilirsin varsa o düzeltiyor canım daj çok küçük avantajlısın o yüzden bir an önxe al😊
HaticeY Miniginannesi benim de aynıydı ne yapacağımızı şaşırmıştık düz kafa yastığını aldık ama hiç kullanmadı hep yan yattı ama kendiliğinden düzeldi canım 3 buçuk aylık şu an
Dilber Bn sezeryanla dgurdum benimkide oyleydi. Sik sk yatis pozisyonunu degstrrdim suan br skntisi kalmadi cok sukur zamanla toplaniyorlar
busraerdi Miniginannesi benim de normal doğum oldu ve cok zor oldu biraz benimkide uzundu ama inecek düzelecek dediler ve düzeldi maşallah ama sen yinede sor bakım doktor a
fencianne Miniginannesi normal doğumlar da olurmuş benim oğlumda öyleydi düzeldi çok şükür merak etmeyin Allahın izni ile düzelir
fencianne Miniginannesi ilk başlarda yan yatırdım şimdi 83 günlük 1 aydır falan sırt üstü yatırıyoruz etkisi olmuştur ama doktorum düzelir kendisi demişti zaten normal ve zor doğumlar da olurmuş
ayis Miniginannesi çünkü benim kızımında kafa yapısı sivri gibiydi bi de ilk doğduğu zaman sürekli Yan yatırdık boğulmasın diye şimdi büyüdü sırt üstü yatırıyorum düzeldi sayılır büyüdükçe düzelir daha