hayalperestbirealist Bebeğim için doğal içerikli bir güneş kremi arayışındayım. Koruyucu olsun ama güneşten alması gereken vitaminleri de alsın istiyorum. Eczanede ya da mağazalarda bulabileceğim bir tavsiye var mıdır?
hayalperestbirealist hayalperestbirealist internetten almak istemiyorum çünkü son kullanma tarihinde sıkıntılar olabiliyor
hunilimomm hayalperestbirealist mühendisin oğlu var instgramda canım ben ordan takip ediyorum bakıyorum
cansuaydin hayalperestbirealist incia öneririm.. şu an güneş kremi artı sinek koruyucu spreyi de indirim var trendyolda
anne15 hayalperestbirealist mühendisinoğlunda incelemeler var bakabilirsiniz. Ben trukidin bebek için olan trubaby water olanını aldım
Mom567 hayalperestbirealist pediatrik Marka olaması yeterli dedi doktorumuz BİM’e gelen garnier kids aldım ben
hayalperestbirealist Yagmurun48 incia siparişi verdim arkadaşın tavsiyesiyle bakalım umarım memnun kalırız teşekkürler 😊
Humi hayalperestbirealist kac aylik bebeginiz? Ben dogal kremler ve yaglar kullaniylrum kendim icin yillardir bebek ocinde alirim dedim bu hafta tatile gidiyoruz bi ogrendimki 2 yas altina ucucu yag yada krem kullanmanin zararlari varmis. Mustela falan dediler ama onlardada kimyasal var sonucta bise kullanmicam 1 saat golgede tutup uatunu giydiririm yapicak bise yok
hayalperestbirealist Humi 13 aylık bebeğim. Beyaz tenli maalesef dediğiniz gibi yapamam çünkü Kısa sürede bile etkileniyor teni.