Gzderdem Kızlar bebeğim dogali 27 gün oldu. Her gören karnın hiç gitmemiş göbeğin kalmış içerde bı tane daha mı var diyor. Ekmeği kestim yememe çok dikkat ediyorum.bol sıvı su tüketiyorum. Daha. Göbeğimi sarmadim korsede giymedim en kısa zamanda takicam. 57 kiloyla hamile kaldım. 37. Haftada 83 kiloydum. 38+4. tek doğum yaptım sezeryanla acil ameliyata alinmam gerekti oyuzden en son kilomu ne kadar bilmiyorum doğumdan sonra da tartilmadim.neyse sözüm o ki. Göbeğim de bi sarkma var sanki ne zaman toparlar.eski haline döner mi. Sanki öyle kalacak gibi geliyor.🤔🤔🤔
Akrhnm Gzderdem ben 90 külooğ 😍hamile kaldım 98 ile de doğuma girdim şimdi 17 günlük anneyim 91.5 kiloya indim fakat göbeğim hiç doğurmamışım gibi duruyor dümdüz olmasını elbette beklemiyordum ama bu kadar sarkma fln ciddi moral bozucu
Zeynnn Gzderdem ahhh ahhhh şu göbek 🙈🙈 45 kilo ile hamile kaldım, 62 kilo ile Doğum yaptım 😂 normal doğumda göbek falan kalmaz dediler ama milletin ne dediğini dinlemiceksin gerçekten 😂 5 aylık oldu bebeğim ve halaa göbeğim var,üstelik sardığım halde 🙄🙄😱🙈
Ece06 Gzderdem mekik önericemde henüz 27 günlüksün göbek hemen giden bi yer değil ya sezaryen olduğun için tek yemeyerek ya da ekmeği keserek olmuyor bence sarkma olmaması için mekik önericem ama ben kırkım çıktıktan sonra başladım 🤷🏻♀️
Gzderdem Deniz2961 sorma. İnsanın moralini bozmaktan başka işe yaramazlar. Daha yeni doğum yapmış normal demez . bı tane daha mı var içerde diyo
Gzderdem [bilinmeyen] inşallah geç kalmamisimdir korse takmak için evdeki korselerim olmuyor çıkıp almaya da vakit bulamadım çarşaf sarmayı denedik o da olmadı. Normale döner diye ümit ediyorum
Gzderdem Zeynnn evlenmeden önce de vardı dümdüz bir karnım yoktu ama böyle de değildi 😪😪 eskiye de razıyım hiç sevmezdim göbeğimi şimdi onu arıyorum 😂😂 valla kuzum sarkiklik gitse yine iyi sporla falan sıkılaştırmaya çalışırım :)
Gktrk4231 Zeynnn kaç kilosun canım suan bende 50 kilo ile hamile kaldım ozaman bile kendimi şişman hissediyordum 68 de normal dogum yaptım 10 kilom gitti 2. Ayımızdayız dahası gitmedi göbek kalca basen 🙈 aynaya bakamaz oldum
Zeynep25 Gzderdem ben koydum canım rahat 5 6 saat kaldı çok faydasını gördüm.. yanımda koymayan bayanlarda vardı tıpkı senin gibi şikayetçiydi keşke koydursaydın 😊
Gzderdem Zeynep25 ayy hiç aklına dahi gelmedi canım beni bilgilendiren de olmadı o yüzden yoksa yaptirirdim
Gzderdem [bilinmeyen] sarkık kuzum bildigin. Ama hala yumuuş yumuş karnim salık yani toplamadi daha şu ana kadar bende takmadim. Ama niyetliyim