Maviiii95 Kızlar kızım sekiz günlük , gazını sürekli alttan çıkarıyor. Üstten çıkardığına daha şahit olmadım normal mi bu ?
Fasulyem Maviiii95 benimkide sürekli alttan çıkarıyor şu an 50 günlük oldu Allaha çok şükür bir sıkıntı olmadı. Bence gaz problemi olmayan çocuklar böyle yapıyor. Kendileri dogal çıkarıyorlar
anneyimben_ Maviiii95 benim kizim da 2 aylik oldu hep ustten cikartiyordu alttan cok nadir gaz sorunu yasiyoruz malesef
Maviiii95 Fasulyem inşallah bizde sorun yaşamıyoruz gaz sorunu bi anda patlak verecek gibi korkuyorum 🙄
Nabikedaa Evet normaldir daha bilmiyordur ağzından çıkarmayı o yüzden denk gelmemişsindir :) beline çok masaj yaparsanız ağzından çıkarmaya da başlayacaktır
Nabikedaa Maviiii95 hayır canım ben sezeryanla doğurdum kızımı kızım 15 günlük olduktan sonra rahat rahat gaz çıkarmaya başladı. Masaj çok aşırı iyi gelir dene mutlaka
Kralichee Maviiii95 Gaz sorunu 8 günlükken belli olmaz ki daha erken 2 3 haftalık olunca başlamıştı genellikle o zamanlar inşallah olmasın tabiki