Zeykemk26 Kızlar ben gecen ay regl oldum bu ay aynı gununde gelmedı doktora sordum duzensızlık olabılır başlarda dedı ama sızde de olan varmı boyle rahatlamak ıstıyorum şuan
Edalya Zeykemk26 ayy bende bunu ögrenmek istiyorum gecen 2 ay aynı günümde oldum ama bu ay olmadım 3 gün geçti korunuyoruz hamile kalmam mümkün değil sorun ne acaba
SevaLL Zeykemk26 ben doğumdan sonra 50. Gün oldum sonrasında 47 gün sonra oldum vücut kndini anca toparlıyor
meruz meredeyse 6 ay oldu doğum yapalı adet olmadım bi ara ufak kanamam olmuştu o kadar doktorum 1 yıla kadar adet bile görmeyebilirsin normal demişti sizin kaç ay oldu doğum yapalı
Zeykemk26 meruz 4 ay oldu benım ama gecen ay regl başladı bende bu ay gecıkınce evhamlandım gereksızce
Melekmavis meruz bende 6 ay oldu 2 3 ay düzenli şekilde oldum bu ay daha olmadim nerdeyse 10 gün geçti testler yaptım ama negatif çıktı normal heralde çoğu kişi aynı şeyden dertte
Benbetus Ben de henüz hasta olmadım, oğlum 3buçuk aylık. Benimki normal mi ki diye düşünürken arkadaş 6 aydır olmadım yazmış. Bilemiyorum ki neden oluyor.
Syhnsrmn Zeykemk26 doğumdan sonra ilk adetimi oğlum 5 aylıktı oldum şimdi 7 aylık hala olmadım emzirme düzensizliğe sebep oluyormuş o yüzden niye olmadim diye düşünmüyorum hiç emzirme ne zaman biterse o zaman düzene girer
Zeykemk26 Syhnsrmn doktorumda normal dedı ama hamılelıkten emın olmak gerekır dedı aklımda soru ısaretı bıraktı
EmineAyan Zeykemk26 40ım çıktıktan sonra çok az oldum 2-3 gün sonra bi daha da olmadım. Kızım şuan 5 aylık. Dün test aldım yaptım negatif çıktı Allaha şükür 🙏🏻
EmineAyan Zeykemk26 bende öyleydim ya. Eminim olmadığından ama diyorum Allahın işi belli mi olur ya varsa. Sürekli erteledim ama dayanamdım en son aldım içim rahatladı 😯
Zeykemk26 EmineAyan ay bende yapıcam en azından boşa strese gırmem aynenn o kafadayım bellı mı olır ya ıkıncı cızgı cıkarsa allah korusun ya. Allah olmayanlara versın oncelıkle..