Sedanur_Yaprak Hanımlar bugun kızıma kan ılacı basladım bı kac saat sonra dıskısında pıhtılı gıbı kan vardı kan ılacı yapar mı sızce basına gelen var mı bu arada emzırmıyorum mama kullanıyoruz
Subatbali Sedanur_Yaprak aynisini yaşadık canim 4 ayligiz 2 gün kullandım kakasi yesil ve kan dokulari vardi doktor kesin bi kac gun gozlemleyin dedi benim icim rahat etmedi devlet has götürüp kaka tahlili yaptirdim temiz cikti bugün vermedim bekliyorum kesiliyormu kan bide sidefer önerdi doktorumuz kan ilaci icin
Mervenur01 Sedanur_Yaprak geçen ay bnde kullanmaya başladım aynı şekilde kakasında kırmızı lekeler vardı kanda olabilir kakası sıvı oldugu için net deil Dr söyledim 1hafta kullanma düzelirse tekrar getir dedi düzeldi, de Bi kaç güne götürücem tek bende oldu sanmıştım çok korkmuştum yüzde yüz kan damlasından👍🏻
Sedanur_Yaprak Butterfly doktorunuzla konustuk bıraz once kan ılacı yapabılırmıs keselım ılacı takıp edın dedı ınternetten okudugum kadarıyla da bu ılacın yan etkısı kanlı dıskı gıbı seylermıs oda bıze denk geldı
Gulsab Bende kan ilacı basladigim günden beri ara ara dışkıda geliyordu sonra doktora sorduk hayır kesmeyin dedi bize kan tahlili verdik kani temiz çıktı popoda yirtilma varmış krem verdi bize kabizliktan dedi simdi kaka sonucu bekliyoruz
Sedanur_Yaprak Subatbali ben 5. ayında goturcem rutın kontrolune o zaman sorcam ama saglık ocagının verdıgı ılactı bu asla kullanmam
Sedanur_Yaprak Mervenur01 kesınlıkle canım aman tek ondan olsun baska sorunları olmasın evlatlarımızın
Minnakevkedisi Sedanur_Yaprak sadece sağlık ocağının verdiği ilaçtan olmuyor ki bizimki fermix en iyilerden biri diye satılıyor
Lavin25 Sedanur_Yaprak onu kullanmayın içinde paraben ve glikoz var. Kesinlikle tavsiye etmiyorum o ilacı
Minnakevkedisi Sedanur_Yaprak bizim de oldu fermix kullanmıştık. Pıhtılı değil yalnız bizimki mukus içinde pembelik şeklinde ilacı kesince düzleşiyor.Bugün alerji doktoruna randevumuz var bakalım ne diyecek