Alparslanmirzabyrm 10 gün önce normal doğum yaptım biraz dikişim var acımıyo ama oturmaya çalışırken hafif kasılıyo korkuyorum daha hiç oturmadım bebeğimi emzirmekte zorlanıyorum Otursam bi sıkıntı olur mu sizler kaçıncı günde oturdunuz
Cicianneee Alparslanmirzabyrm canım çabuk iyileşmesini istiyorsan bence oturmamalısın oturmak istiyorsanda yan otur ben çok çektim dikişlerden geçeekten çok zor şimdi anlatsam kaldırıyorlar yorumu o yüzden oturma biraz daha dayan derim
ArsAyz Alparslanmirzabyrm Doğumdan sonra hemen oturdum ben emzirebilmek için. Oturma diye uyaran olmamıştı
Gamzeli Alparslanmirzabyrm canim ben hic problem yasamadim ya ebe cok hos dikti🤪ya da canim gaddardi bilemiyorum. Ne aci ne sizi ne yanma olmadi. Otururken kasilma falan da hic olmadi
Alparslanmirzabyrm Cicianneee yan otururken de bebeği iki elimle düzgün tutamıyorum daha bugün hafiften denemelere başladım
cavrosay6 ArsAyz canm sende uzanarak emzir bebişini.inşallah çabuk toparlanrsn.2 dogum yaptim hic dikişm olmadi çok şukur.neden oldu dikişn bebeyn buyukmüydu
Nisan_35 ArsAyz evet beni de kimse uyarmamıştı ve o kadar uzun süre ağrı çektim ki üç ay oldu hala sızı şeklinde oluyo malesef
ArsAyz cavrosay6 3100 doğdu. Zaten başlar başlamaz kesi attılar yırtılma olmasın diye sanırım. 2 ay oldu benim geçti artık dikiş falan 😄
cavrosay6 ArsAyz şükur canm.geçmiş olsun.bende çok korkardm dikişden.kizm 2700 doğmuşdu olum 3450 dogdu🙂