Havvaylmz Kizlar 6 bucuk aylik oglum var annem koyde keci sutunden yogurt yapmis yedirmemde sıkınti olurmu bazilari agir gelir dedi ama
Kubraegit1 Havvaylmz Keçi sütü satıcısı bebeklere ağır geliyor demişti 😄 Ama doktorların bu konudaki düşüncelerini bilmiyorum☺️
Ceylanceylin Havvaylmz her bebek farklıdır cnm kimine ağır gelir kimine gelmez ama bide şöyle düşünürsek keçi sütlü mamalar var bide anne sütüne en yakın süt keçi sütü derler ay bilemedim şimdi 🙂🙂🙂
Sblsrgnsn Havvaylmz ben bi defa komsumuz yapmis yedirmistim cok bisry farketmedi oglum anlamadi yani agir mi degil mi bilmiyorum normal yogurt gibi yedi bi sikintida yasamadim ama bi defa verdim o yuzden net bisey demem dogru olmaz pek
agktrp Havvaylmz doktorumuz bize özellikle keçi sütünden yapılmış yoğurt verin demişti, inek sütü bazı bebeklerde alerji yapabilirmiş. Aam ben inek sütünden yapılmış yoğurt verdim bir sıkıntı çıkmadı
aramsamsam Havvaylmz biz ek gıdaya geçtiğimizde ilk bir iki ay keçi sütüyle yapılan yoğurt kullandık kullanabilirsiniz👌🏻