Lala9358 Instagramda biyografi kisminda hangi sozler yaziyor 🤗 Benimkini soyliyim Hayatım eşimle değişti, oğlumla mükemmelleşti 👪💓🏩 yaziyor 🤗
Nenvarkuzum Lala9358 Burdan çalmıştım 😂 ‘ Bir umudum , dünya gözüm , dikili ağacımsın ☘️‘ bu yazıyor ☺️
taninmayananne Lala9358 bende pembe masala mavi aşklar nasip olmuş yazmıştım ama baktım çalınıyor sildim şuan da da Ben Eylulleri sevdim zira en güzel hediyelerimi verdi yazıyor üstündedir 10 Eylül ve 5 Eylül tarihleri yazıyor düğün tarihimiz ve oğlumun doğum günü 😊😊
Sahiniimm38 Lala9358 ❤Benim dünyamın merkezi yok… Mahallemin Câmi’si, Secde’min kıblesi, Ailem’in Varlığı Bir de yârimin sevgisi.❤ 🌼Dünyayı Kollarıma Sığdırdım.👪🧒❣ yazıyor
Mom35 Lala9358 Annesinin kızı 👧 Babasının prensesi Kocisinin bitanesi 👩❤️💋👩 Kaynisinin biricik gelini 💩 00.00 İlk gorusme/bakisma 00.01 İlk Teklif 10/20 isteme 20/20 düğün 20/30 ilk bebeğim, çiçeğim, böceğim geliyor🤰 falan dermişim 🤮
Si_se_ta_be Lala9358 “Kendi evrenimiz var bizim.Mars görse kıskanır,Jüpiter görse Satürn ile gıybetini yapar.🌟” ( Buradan çalmıştım) 😂