Mom3 Merhaba güzel anneler dün geceden beri ateşimiz var huysuz uyumuyoruz halen Devam ediyor ne kadar sürer bu diş ateşi ateşten dolayı uyumuyor çocuk 😑😴
Seerdaay Mom3 bizimki çarşamba akşam başladı pazar gecesi geçti.8,5 aylıktık ateş düşürücü kullandık.
Annesinin-pasasi Mom3 hemen pat diye çıkmadı ama kabarık beyazımsı olmustu sonra yavaş yavaş belirmeye başladı ateş bitikten 3-4 gun sonra oldu
mihrosum Nefes alamiyorum elim ayagım tutmuyor stresten. Hastaneden ggelıyoruz dısten dır diyor Dr ama calpol verince dusuyor sonra geerı yukselıyor ınsallah Baska bide degıldır
mihrosum mihrosum canım gunduz 38.8 gorduk. Calpol verdik dustu. Hatta hastaneye gittik. Dr kulağına bogazına heryerınde baktı. İdrar tahlili istedi temiz cıktı. Aksam oldu yine 37.9a 38e cıktı 😔😔😔 yine calpol verdim. Canım cok uzuluyorum
Seerdaay mihrosum biz de dolven-calpol karışık kullandık doktor önerisiyle bir düştü bir yükseldi öyle oluyor sakin olun
Derensk Once bir hafta ishal.oldu ishal.gecti 3 gun ateş sonra 15 gün sonrada 2 alt dışımı patlattı somunda
Mom3 masalcianne bizim ilk diş çıktı bu üst dişler ama ateşi 39.görünce artık hastaneye gideyim dedim kabında enfeksiyon çıktı