MinikCilek Kızlar ağda yaptırıyodum dogumdan once sürekli ama dogum sonrası cok hassaslaştım. Yaptıramıyorım acaba genital bölgesini yaptırırken acıyı azaltmak adına bişey varmı kullandıgınız işe yarayan
Arasannesi MinikCilek krem vs dıyorlarda hıcbır ıse yaramıyor bence.bıraz agdayı yapan kısıyle de alakalı yaptırdıgım kişinin elı cok hafıf gercekten hıc acıtmadı bende cok korkuyordum bayadırda gıtmemıstım evde tuy dokucu vs kullanmıstım.ama dedıgım gıbı sıkıntı yasamadım kolay gectı🙂
MinikCilek Deletedmom265 ya hep yaptırıyodum dediğim gibi ama dogum sonrası asırı hassaslaşınca bu sonuç dogdu😂
Kralichee MinikCilek Rica ederim ben de denedim faydası var gibi ama şöyle var tüyler biraraya toplanmıyor öyle yapınca
DenizEliz MinikCilek normal doğum mu oldu doğumunuz. Benim doğumum normal oldu bende gitmeyi düşünüyodum dikişlerim iyileştikten sonra ama korkuyorumda ya dikiş atılan bölgem dahada hassas olurda acırsa diye🤦🏻♀️
MinikCilek DenizEliz hayır sezaryen canım. Ama anlamıyorım tenim asırı hassaslastı buna kollarımı aldırmak ta dahil ekstra acı hissiyatım olustu
DenizEliz MinikCilek sinir sıkışması olabilir kuzeniminde sezeryandan sonra öyle olmuştu. Bebeğini bile fazla kolunda felan tutamıyodu en ufak şeye hassasiyeti vardı
MinikCilek laleninannesi kızım 1 yasına girdi ben agda yaptıramıyorum hala😂 bende masadan kalktım valla 😂
laleninannesi MinikCilek yaptırıyorum çünkü kendim yapamıyorum jilet veya tüy dökücü kremler tahriş yapıyor bende hemen yerim sivilce basıyor kışa girerken lazere başlamak istiyorum artık kısmet