Nursan meza aynı mı bilmiyorum ama ben Dr. C.Tuna whıte+correct aydınlatıcı beyazlatıcı krem ve sabununu almıştım yüzüme de koltuk altıma da bikini bölgeme de uyguladım baya ama hiç etki etmedi. İnşallah sende eder
YldrmBytkn Deletedmom414 Benimde doğumdan geldiğim akşam kararmıştı çok şaşırdım bi anda nasıl olduğuna
Mevicka Gdogru benim lazer çdrn sonra karardı. Seanslardan önce kararma önleyici krem veriyorlardı güya ama hiç işe yaramadı
Nako https://ty.gl/t9otaon Niveanin bu rollonunu kullanıyorum yaklaşık 2 aydır bi pembesini bi mavisini almıştım hergün dönüşümlü bi birini bi birini sürüyorum harikada kokuyor. Benim çok koyu kararma yoktu az derecede vardı ama şuan bembeyaz ve ben beyazlaşacağına inanmıyordum aslında o an bir rollon almam gerekiyodu denk geldi bunu aldım ben şok 😅😲
Araseymen Nursan koltuk altına peeling uygula gündüzleri deodorant kullanınca akşamları güzelce peelingle temizle ve yoğun bir nemlendirici krem uygula bebek yağıda olur koltuk altı kuru ve havasız kalınca kararma yapar tıpkı bikini bölgesi gibi.
Nursan Araseymen gündüzleri hep duş alır deodorant sürerim. Ama akşamları sadece yıkardım başka bir şey sürmezdim dediğinizi yapacam teşekkürler