Kocayanakannesi Kaç aylıksınız ve kaç saatte ne kadar mama veriyorsunuz kızlar? Gece beslenmeniz nasıl?
Balkokulumm Kocayanakannesi 6 aylık 2.5 saatte bir 150 yiyor bazen bitirmediği oluyor gece 3 sefer uyanıp mama içiyor ondada 150 yapıyorum
asyasare Kocayanakannesi 5 ay 21 gunluk 3 saatte bir 150 yiyor gun icinde. gece 10 ile sabah 8 arasi uyuyor mama yemiyor
Selinsu Kocayanakannesi 5 aylik suan. 2 bucuk ayliktan beri 2 saatte bir 120 cc ama bu aralar istahi kesildi 90 cc falan yiyor
Twinsmomtwoboy Kocayanakannesi 1 ayy 25 gün 3 saat 90 cc bazen 100 ama ikiz tek gogus emiyorlar ve doymuyorlar
Aysen58 Minik_Asia merhaba benim bebeğim premature sun tahmini kilosu 3300 dur. 2 saate bir bazen bir buçuk saatte bir 50 CC mama yiyor anne sütü yok
Butterfly31 3 aylık sütüm azaldığından mama veriyorum 100 cc sabah ve akşam aralarda anne sütü gece anne sütü gelmediği yerde mama 😞hangi marka kullanıyorsunuz?
DefneMH Butterfly31 merhaba benim bebeğim 5 ay 10 günlük gece çok sık uyanıyor acıkıp sütüm mü yetmiyor acaba mama versem daha rahat uyur mu bilginiz var mı Butterfly31
Balkokulumm Mrbmrb sma kullanıyoruz acıktığı için değil alıştığı için o kadar uyanıyor hepsini içmiyor zaten geceleride
Kocayanakannesi asyasare gece uykusunu öyle nasıl ayarladınız acaba? Birde doğduğundan beri mi mama kullanıyorsunuz?
Birgul asyasare dort ay on gunluguz gece uc kere kalkiyor mamaya siz nasil ayarladinz yardimci olur musunuz acaba
Cigdem07 Kocayanakannesi 7 bucuk aylık bebeğim 1 günde 4 bazen 5 kere veriyorum ek gıdayı kabul etmediği zamanlar. Bizim ki devam sütü
Aysen58 Kocayanakannesi benim ki sık sık istiyor 50 den fazla verince kusuyor 50 CC de de kustugu oluyor
asyasare Kocayanakannesi ben ayarlamadim canim kizim 3 aylik oldugundan bu yana geceleri uyanmamaya basladi ilk baslarda uyandirip yedirmeye calistim ama uykusu agir yemiyordu. doktorumda elleme deyince biraktim kendi haline. dogdugu gunden beri meme mama seklinde gitti. 2.5 ay emdi sonrasi sadece mama
Etmeninannesi Kocayanakannesi 10 aylık günde 4 kere 120cc 1 kere 210cc içiyor. Gece beslenmesi yok 22.30 da uyuyor sabah 9 da uyanıyor o arada mama içmiyor
Kocayanakannesi Etmeninannesi gece uykusunu böyle nasıl ayarladınız acaba, erken dönemde yapılması gereken bir şey var mı? 41 günlüğüz
Eslina16 Etmeninannesi ek gıda nasıl alıyor kaç öğün ne kadar porsiyon. Benim kizimda günlük yaklaşık 450 cc mama içiyor 2 öğünde ek gıda çorba ve muhallibu veriyorum
Aysen58 Kocayanakannesi prematüre bebegim 2 ay 5 gunluk 2 saatte bir 50 CC yiyor. Çok nadir 1,5 saatte istiyor.
Kocayanakannesi Minik_Asia biz 5 kiloya yakınız 3 saatte 90 içiyoruz, az mı veriyorum şüpheye düştüm şuan