Tubina Bebeğim 4. Aylık, 2. Ayından beri aguluyordu sesler çıkarıyordu, 1 aydır hiç konuşmuyor biz konuşuyoruz karşısında öylece bakıyor. Ellerini hep ağzına götürüyor, ellerini keşfettiği için midir? Sizin bebeklerinizde durum ne, kafama takıldı
delibirhatun Tubina evet ellerini keşfediyor daha ellerini uzun uzun seyredecek 😂 bizimkide bayadır ta bayramdan beri suskundu geçen parka gittik az hava alsın diye baş bas bağırmaya başladı hala sevdiği bisey oldumu çığlık atıyor ama agulari kesildi halbuki çok severdim agu demesini 🤷♀️ tekrar açılıyor yani merak etmeyin artık neye ne tepki vereceklerini öğreniyorlar yavaş yavaş 🤭
Muzisyen-anne Tubina merak etmeyin yeni güncelleme gelmiştir 😂 bizimki de 2 3 gün bir şeyi yapmıyorsa o arada başka bir şey keşfediyor sonra ikisini bir yapıyor 🤭
ant331 Tubina yaaa benim yaşadığım durum 🙂 benim kızda 4aylik son bir haftadır konuşamadım 20 lik dış ağrısı cekiyorum sanki azaldı gibi geldi konuşmaları moralim bozuldu hatta. Pipetle su içiyorum yinede konuşmaya çalışıyorum ama çok zor. Neyse inşallah açılır ben kızda.
Tubina delibirhatun ay içim rahatladı valla sağolun kızlar. Bende bişidenmi etkilendi acaba dedim, bakalım bundan sonra neler öğrenicek😻 Muzisyen-anne
Deletedmom260 Tubina sırada avazvavaz bağırıp kendi sesini duymaya çalışacak bide sen ninni söylerken sesler çıkarıp sana eşlik edecek
Adamelis12 Bizimkide bir süre sustu 🙄 sonra gelsin çığlıklar bütün mahalle bizi dinliyor 😂😂😂🤪 Agu demesinden bile güzel mutluluktan çığlık atması 🥰 kendi kendine ninni söylemeye başladı 1 haftadır bakalım daha neler olacak 😂