Smgsydn Bugün bu ilaca başlayacağım.kullanan arkadaşlar mamasına mı koyuyorsunuz yada sütünüzü biraz sağıp çay kaşığıyla falan mı veriyorsunuz yoksa direkt mi veriyorsunuz?
Yasamasebebim Smgsydn ben direk veriyordum canım düzenli kullanırsan etkisini görürsün ve aynı saatlerde vermeye çalış canım
Merveazra Smgsydn direkt cay kasigiyla verdim, bebeginiz kac aylik bilmiyorum ama ben 1,5 aylikken 3 ogun 10ar damla vererek baya faydasini gordum, onun oncesi 5 damla veriyordum bi faydasini gorememistim
Simaymefe 15 günlükken başladı gaz sıkıntılarımız.dr önerisiyle günde 3 defa 15 er damla verdim.basta kaşıkla verdim çıkardı sonra sütümü sağıp içine koydum düzenli bir şekilde 2 ay dolmadan rahatladı oğlum.ama her gaz damlası her çocuğa ıyi gelmiyor malesef kızımda zinco sab simplex nurse harvey kullanmıştık ikişer hafta hiçbiri yaramadı 6 aya kadar cektik
Defnemom41 Biz çok rahat ettik bu damlayla kaşıkla onu verip hemen emziriyorum arkasından tamamen yutsun diyede. Sabah akşam 15 er damla veriyorum