Eymenkaan Kızlar bebeğim.4.ayına giricek ama daha fazla büyumeden sünnet ettirmek istiyorm clk mu erken davranıyorum devlet hastanesinde belli bi yaş kuralı varmı acaba
Muhammedyusuf Eymenkaan ben 42 günlük ken yaptırdım 3-4 güne iyileşti özel de yaptırdım çok rahat ettik 😉yaptırın büyüyünce zor
Perilla Eymenkaan bende arastirmak istiyoeum travma kalmasn diye hemde daha hareketlmeden izmirde yasiyorum devlette fiyatlar ne nerden baslicam bilmiyorum
Esra7890 Eymenkaan benim oğlum iki buçuk aylık canım yaptıralı 6 gün oldu normale döndük yani erken değil biz özelde yaptırdık devlet hastenesinde ay sınırı var mo bilmiyorum
Perilla Eymenkaan korkuyorumda erken yaptirmaktan bilmiyorum sunnet yaptiran anneler yazsada tecrubelerini keske icim rahatlasa
Eymenkaan Perilla aynı şekilde bende ama büyüdükçe travma olarak kalırmış enfeksiyon riski çoğalırmış anestezi almak zorunda kalırmış ne kadar erken olursa o kadar iyiymiş diye duydum kıyamıyorum da bi yandan
Csates Eymenkaan sünnet olan çocuğun doğduğun dan 7.günü yapılması peygamber efendimiz en iyisi bebeğin 7sinde sünnet edin demiş tabiki her hangi sağlık sorunu yoksa ve Bn öyle yaptırdım gerçekten iyiki yaptırmışm ne acısı oldu ne bir şey 2günü iyileşti zaten
Csates Eğer İstanbuldaysanız fatihte op. Dr Salih Selman kliniği var muhteşem bir hoca kesinlikle herkese tavsiye ederim İnternet üzerinden araştıra bilirsiniz kendisini ücreti de öyle yüksek meblağ değil di 300 TL küsür gibi bir şey di
Eymenkaan Csates ah çok isterim o hocaya yaptırmayı ama ücretleri yüksektir diye hiç düşünmemiştim.clk sağolun
Arc1993 Eymenkaan kesinlikle yaptırın derim. Oğluma 13 aylık yaptırdık. Zorunlu nedenlerden beklemek zorunda kaldık daha erken istiyordum. Tamam sünnete dair hiçbi şey hatırlamıyor ama sonrası. Pansuman zamanı elimde krem görünce mıkırdanıyordu. Bezinin cırtını açtırmıyordu pansuman yapıcaz diye. Anlamaya başlamadan yaptırın kurtulun
Csates Eymenkaan imkanınız varsa kısa zamanda arıyıp randevu alıp yaptırın inşallah eli çok hafif Bi hoca dediğim gibi bu gün yaptık ertesi gün iğleşti şimdiden geçmiş olsun diyim sizde 🤗😘
Bertug_bebek Eymenkaan 6 aydan sonra 1 yaşa kadar yapmıyorlar canım bnde 4.5 aylık tı yaptırdım. Dönmeye başlamadan yaptır daha kolay ıylesıyo