OzlemDoganay nette okumustum kadinin biri 5 dk da 1 götürerek alıştırmış tam 3 günde o da erkek oldugu icim peceteyi tutup ona yaptıriyomus cisini onu islatmak icin hep yapmış cocuk bir de sifonu cekmekte bazılarının hosuna gidiyor 🤗
Büyük tuvaleti belli ise zaten sorun yok ona göre anlarsin da illa ki en büyük sorun cisi onun icinae sik tuvalete goturmelisin mesela 20 dk yarim saat en az yani. Seveceği seyler muzikli lazimlik fln olabilir. Kimisi her tuvaletini tuvalette yapinca etiketle ödüllendiriyor malum bunu da uzmanlar tavsiye etmiyor ödül ya da ceza sistemini. Ama bu da kolaylık oluyormuş.
Aksamlari fazla sivi seyler verme mesela karpuz bile..
Erken uyuduysa sen yatmadan önce uyandir bir de gece 3 te kaldir bence ideal saat bunlar.
Mesela eger kullanmadiysan bu donemde kilot bez kullanırsan hem sana pislik temizleme derdi de olmaz.
Onu sanki gerçek kilot gibi anlatirsin buna cis yapilmaz sen artik büyüdün ben ve baban gibi burayı kullanıcan fln..
Bir de mekan değişikligi de etkileyebiliyormus annenanne evi bile olsa herhangi bir misafirliğe 1 hafta gitme zaten tam düzene girmesi 1 hafta ile 1 ayi bulur kolay gele🤗
Benimki de 23 aylik bu cuma tatlis gozuken bi lazimlik gelio ondan alip baslatmayi düşünüyorm inşalalh kolay gecer hepimiz icin🥰
You tube ta Pedagog Gözde Erdoğan i mutlaka izle büyükte benim için cok faydali oldu.