Bulutbey balkabagianasi bende sün sipariş verdim siveno sinek / haşere spreyi. Hepsiburada da kargo ücretsiz 29 ₺ bugün teslim edilecekmiş kargoyu da kendileri getirecekleri için baya hızlı.
Bsrylmz balkabagianasi ben daha deneyimlemedim ama eşime şirketten evomere vermişler onu kullanıcam, trendyol yorumlarına bakmıştım araştırırken incia için çok işe yaramadığını yazmışlardı siveno için baya yorum vardı (200-300 tane falan)ordaki yorumlar güzeldi
Sanemsoz Sakın raid falan almayın bebeklere özel sineksavarlar var.Biz mambino kullanıyoruz.biraz pahalı .ama İncia da iyi diyorlar bir bakın temiz içerikliymiş galiba 35 tl falan
balkabagianasi Bulutbey ürün hakkında bilginiz var mı yoksa görüp öyle sipariş mi verdiniz kesin çözüm arıyorum da
Sanemsoz balkabagianasi inciayı denemedim mambinoyu da sıkmamıza rağmen kıyafetlerine kafasından ısırdı çocuumu
Bulutbey balkabagianasi yok maalesef diğer ürünlerini kullanıyorum ama bunu ilk defa kullanacağım. Trendyoldaki yorumlar dayanarak aldım bende. Oradaki yorumlarda bilgilendirici oluyor.
Siyahbeyazl balkabagianasi raid elektronik 10 numara, kizimi 8 yerinden isirdi, 1 haftadir hic yoklar
Eternity balkabagianasi Lavanta yağını dirsek bilek kıyafetlerine ve benek arabasına falan sürün yaklaşmıyorlar
Bulutbey balkabagianasi inş Unutmazsam yarın sana yorum yaparım ya da sen yarın bana özelden mesaj at bu gece kullanacağım çünkü
jap balkabagianasi fişe takılanlar çok zararlı. İncia ve nurse harveys kullandım sprey. İkisinden de memnun kaldım. İçerikleri temiz👍 Bir de lavanta yağı nane yağı gibi yağları suyla karıştırıp ya da direkt uygulayabilirsiniz. Yatağına falan da sıkarsanız etrafına da gelmezler
balkabagianasi jap lavanta yağını denicem bir arkadaşta önermiş hem doğal mis gibi inşAllah etkili olur 🍒