Esraemirr Kizlaar kullandiginiz ve memenun oldugunuz bebisinizin kolaylikla alistigi uyku arkadaslari neler 😍 tavsiyelerinizi alabilirm
Annesivekizi Esraemirr amigurumi en güzeli. Bi kaç tane var kızım ayıcık olanı tercih etti uyku arkadaşı o oldu
Arasannesi Esraemirr biz Budi 💤 ayıcık var beyaz gürültü (5 adet) çalıyor aynı zamanda. Onu kullanıyoruz bebegım 4. Ayına gırmek uzere sureklı onla uyuyor nereye gıtsek yanımızda pusette asılı kucagında vs
Gmzdgs Esraemirr ben ebebekten tavsan neni aldım cnm suan memnunum 6 aylık kulaklarını emiyo göbegıne kolunu atıp uyuyo falan 😃😃
Esraemirr Annesivekizi orme.oldugu icin sert geldi bana biraz bendede var kuzucuk var ama hicdenemedim acikcasi
Esraemirr Mom9 muslin bizde kullaniyorduk uyurken sonra nohut battaniye koydum o daha yumhsak bari onda yatsi 😍
FerideDeniz Esraemirr oğlumun okuduğumuz kitaplarda en şok dikkatini çeken ve sevdiği hayvanlar; tavşan, fil ve penguendi. Tavşan uygun boyutlarda bulamadım. Peluş fil ve penguen aldım. Fili pek sevmedi. Şu an penguen ile uyuyor. 😊