Aybo Kızlar selam, 2 haftalık oğlum var sağlık ocağı dvit verdi kullanıyorum fakat çocuk bi huzursuz oluyor, onun yerine ocean kullansam haftasına uygun mu,?
Kuzuannesi Aybo tBikide saglik ocagnda verdkleeinin icinde paraben ve bha var kabiz yapar zarar veriyor ocean al direk en rahati wellcare da icerigi temiz sn bilirsin. Ocean hergun 3 damla
elaif Aybo 8 aylık kızım doğduğundan beri kullanıyorum. Üç damla ya da 1 fıs şeklinde kullanılıyor. Yalnız sabah saatlerinde vermenizi öneririm. Beni hemşire uyarmıştı akşam saatlerinde uyku düzenini etkileyebiliyormuş.
Mrscan Aybo onu da kullanabilirsiniz ama fiyatı wellcare ye göre biraz pahalı wellcare daha uygun ve içeriği de temiz
Aybo Kuzuannesi sadece haftasına uygun mı diye kafa mı kurcalamıştı, tmm dır teşekkür ederim, ocean ı400 demi
bonibon Arasannesi biz tek fıs kullanıyoruz. Üç damlaya tekabül ediyor. Bebeğim iki aylık. Fazla mı geliyor acaba. Bu bilgiyi nereden aldınız. Doktor mu dedi
Arasannesi bonibon evet doktordan aldıgım bılgı.eczacıya da aynı sekılde sordum hatta o da soyledı sadece 1 damla fazla vermeyın dedıler.saglık ocagının verdıgı 3 damlaydı ama ocean farklı
Geheimnisperson Aybo ocean kullanıyoruz. 1. Hafta kontrolünde doktorumuz önerdi. O zamandan beri kullanıyoruz. Günde 1 fıs.
Arasannesi bonibon evet 400 luk. 10 kılo altı bebeklere onu verıyorlar zaten bır de 1 damla onerıyorlar fazla vermeyın dedıler bıze.sız de kesın bır sorun
Arasannesi Aybo evet ben fısını kullanmadım içinden oda cıkıyor kutunun.ben damla olan başlıgını kullanıyorum
Nuryalcndag Aybo ocean 400 içinde hem fifis başlık hem damlalik var fisfisini kullanacaksın ağzına bir kere sikacaksin, damlaligi kullanacaksan 3 damla damlatacaksin ben 1.5 sene böyle kullandım
bonibon Ay o değilde benim eczacı m 600lük vermiş ya banaaa🤯 yemin ediyorum bu kadınla kavga edicem bir değil iki değil. 400 lük kutunun resmini attım eşime bunu al diye. Göstermiş eczaneye almış gelmiş kutusunu da attırmıştım bakmadan. Şimdi içime bi kurt düştü (Allah’tan düştü) Şişeye baktım 600 yazıyo. 15-20 gündür kullanıyorum ben de
bonibon Üç gün sonra doktor kontrolüne gidince hem bilgi alayım hem de yeni vitamin. Üç gün vermesem vitamini sorun olur mu. Bence demeden emin olup söyleyebilecek arkadaşlar yardım 🙏