Gulisgulis Bebegim 44 günlük. 12 gündür kakasını yapamıyor, ama herhangi bi huysuzlugu yok, doktor 15 güne kadar normal demiş ama ben kendim huzursuz oluyorum, sizce ne yapmalıyım ?? Yardım
Gizemre Gulisgulis 12 günde baya olmuş ya zeytin yağı içirin 2 çay kaşığı bizimki bukadar zaman yapmamazlığı olmadı ama ben 4 günü geçerse hemen zeytin yağı içiriyorum yapıyo o gün içerisinde 🥰
ozgeya Gulisgulis o dönemlerde biz de aynı sorunu yaşadık uzun bir süre,benim bebeğim ıkınıp zorlanıyordu. Doktorumuz günde iki defa birer çay kaşığı zeytinyağı içirmemizi söyledi,birkaç gün düzenli verince yapmaya başladı rahatladı.
Gulisgulis Zeytinyağını bir defa denedim sabah aksam 1 cay kasıgı verdim ama devamını getirmedim yani düzenli bi şekilde vermedim, verdigim gün de yapmadı zaten
BaHarun Gulisgulis altini acip hemen kapatiyomusun yani bebek biraz oynasa rahatlayip yapabilir benim ki rahatlayinca yapiyo cnm
ErkekAnnesii Bizde de aynı sorun var zeytinyağı denedim pek etkili olmuyo bizde olmadı. Bi yakınım kuru kayısı yı kaynat blendr dan geçir suyunu ver demişti bebeğe ona da doktoru söylemiş çok faydasını görmüş denemedim bende henüz yapıp yapmaksa kararsızım 🤔 4. Aylık kontrolümüz var yakın zamanda onu bekliyorum önce.