Esraemirr benim bebeğimde 4 ay 21 günlük yaklaşık 1 ay önceye kadar uykusu harikaydı 11 gibi yatar sabah 12 ye hatta bazen 1 e kadar yatardı ben gider artık uyansın der uyandırırdım o derece yani. Kim görse yiyor içiyor uyuyor falan diyordular. Gerçekten öyleydi yani uyanır yer bi saat oynatır hemen uyurdu. 5. Aya girdim gireli gece 3-4 gibi uyuyor sabah 7 gibi uyanıyor tükendim vallahi🥺dün gece 12 de zor bela yatırdım tabi kaç saat sallamışım bi baktım uyandı ve kaç saat uyumadı yine. Ve o kadar yorarım onu. Oynatırım gezdiririm bi ben bi babası öyle oyalarız uykusu gelsin diye ama yokk. Uyur bi 10 dk sonra yine uyanır. Hepsini geçtim yerde durmuyor artık😖 hep kucak istiyor dişten dolayı mı bilemiyorum çok aşırı huysuz ha geçer ha geçti dedim ama bi ay olacak işte geçmiyor ne güzeldi yavrumun uykusu😕zar zor düzene sokmuştum ilk iki ay kesinlikle uyumazdım daha sonra 3. Ayda idare ettik 4. Ay mükemmeldik tam 5. Aya girdik berbat oldu uyku yok susma yok sadece ağlar. Bir an önce atlatırız inşallah