emine_seker Ya bacılar arama kısmına bi yazın önce, mesela milyon tane d vitamini, kan damlası postu var.
Selinsu emine_seker bisey sorucagim zaman arama kısmına yazip okuyorum hepsini. Cevaplardan tatmin olmayinca post açıyorum bi sıkıntı mı var bacım🤨
Woody emine_seker konular arası 1 hafta bile olsa anlayacağım ama yazıyorum bir konuya, sonra ne olmuş diye karşıma çıkımca tekrar bakayım diyorum. Tıpatıp aynı başka konu çıkıyor Araları birkaç saat 🙄
emine_seker Birkoalaanasi kesinlikle yargı değil yanlış anladınız. Daha hızlı yanıt bulma açısından bakmıştım ben olaya. Yoksa siz linçcilerden misiniz?
ebz09 Birkoalaanasi dagitilan yargiyi niye arama yerinde aratalimki 🤓 İsyan ettigi sey d vitamini konusunu arama yerine yazsa cikicak ama yazmiyolar bi yandanda yazsakta istedigimiz cevapları bulamiyoruz post aciyoruz yani odavar Bazen bu hatayi aslında bende yapiyorum
emine_seker Selinsu tatmin olmuyorsan tabi ki normal post açman canım ama bazı şeyler çok spesifik şeyler onlarda gerek yok ki
emine_seker Deletedmom318 olabilir. belki birileri denk gelip sorar, fena mı öğrenmelerine yardımcı oluruz😊