Bksl Hayırlı Geceler bebeğim 3 ay 23 günlük ve doğduğundan beri yarım kundak şeklinde uyuyor. Sizler bebeklerinizi ne zamana kadar kundakladınız bilgi verir misiniz
Linaninannesi34 Bksl benim bebeğim 2 ay 18 günlük kundapı hiç sevmedi bende o nasıl istiyorsan öyle yatırdım 🌼
Mommy_Bird Bksl Bksl benim bebeğim de 3 Ay 5 günlük baktım geçen gün 3 veya 4.ayda bırakmak gerekir yazıyor benim bebeğim de açıyor gece ama kundak yapmayınca da elini yüzüne dokundurup uyanıyor bende ne yapsam bilemedim
Linaninannesi34 hunilimomm gece tehlikeli olabilir ama yüzüstü yatırcaksanız da uyanık olmanız gerekir
hunilimomm Linaninannesi34 hiç öyle bi sorun olmadı şükür zaten bir yasında suan gece defalarca dönüyor
Linaninannesi34 hunilimomm artık bebek sayılmaz süt çocuğu olmuş maşallah 😊 bebek deyince 1 yaşından küçük sandım uzmanlar yüzüstü yatırmayın diyorlarda o yüzden yazmak istedim
Sedaathy Bende muzdarıpım bu konuda 4 aylık olduk yarım kundak yapıyorum yoksa uyumuyor kendı kendıne konusuyor ellerı hep yuzunde 🤦♀️Sıcak daha nasıl kundaksız alıstırabılırım 😅
Umitemre Bksl 3.5 aylıkken kendisi bıraktı bacaklarını yukarı kaldırıp dönmeye başlıyordu denemek amaçlı bi gece yapmadım uykuya dalarken elini tuttum artık kundaksıx yatıyor elleriyle yüzünü çizer die korkuyodum bi kaç defa çizdi alıştı yapmıo artık