ZeynepAdam [bilinmeyen] çarşıda bebek dükkanlarında kumaş örtüler var yıkamalık onlar var diye biliyorum ki ben evde onu kullanıyorummfakat yine de kullan atlardan yayıyorum yaymadan kullandım her seferinde yıkamak zorunda kaldım 😬 üstrlik iki tane almıştım ev tipi olanlardan yine de yetişmiyor bu havada hele hiçkurumuyor
[silindi] [bilinmeyen] a101de soffio alt açma gelmiş 10 tanesi 7 lira ve boyutları 60x90 sürekli yıkamaktansa kullan at örtüler daha ekonomik bence. bu arada soffio da sleepy fabrikasında üretiliyormuş memnun kaldıysanız bunu da begenirsiniz muhtemelen
Deletedmom58 [bilinmeyen] anladım canım onlarda pofuduk biraz pislenmeden atmayabilirsin yada alt açma örtüleri var penye gibi çeşitleri falan var öyle alabilirsin
Bssrr [bilinmeyen] ben her kullandıktan sonra atmıyorum birsey bulaşısa atıyorum sizde öyle yapabilirsiniz 1 aylık bebeğim sleepynin paketi yeni bitti e bebektende almıştım onu deneyecem şimdide
ozgeya [bilinmeyen] Kullan at olarak Ebebek’in Baby Me pofuduk örtüsünü öneririm.büyük paketinden alıyoruz aylarca gidiyor. Normal alt açma olarak da Joker’den Almıştık,üstü silinebilir malzemeden.Mickey Mouse ve Minnie Mouse desenliydi.üstüne ne bulaşırsa bulaşsın silmek yetiyor.
ozgeya Eee https://m.joker.com.tr/urun/minnie-alt-degistirme-siltesi-82299?gclid=EAIaIQobChMIk7-62--_3wIVCKaaCh2HTgahEAQYASABEgI2BfD_BwE&gclsrc=aw.ds Becerebildim mi bilmiyorum ama☺️
Eee ozgeya Tsk ederim canim bunun üzerine baska örtü falan örtmüyosun degilmi kirlendinmi atiyosun makineyd
ozgeya Eee hayır örtmüyorum makineye atılmıyor canım üstü naylon gibi silinebilir bi malzeme,direkt bi bezle ya da ıslak mendille siliyorum.
ozgeya [bilinmeyen] joker’in sayfasında minnie alt değiştirme yazarsanız arama kısmına öyle de çıkıyor.