Mesa33 Bebeğim 5 buçuk aylık ve arka bıngıldağı bence kapanmamış. Doktor bir şey söylemedi belki de bakmadı bilmiyorum. Arka bıngıldağı geç kapanan var mı normalde 3 ayda kapanıyormuş. 🌺🌺
GirayinAslisi Mesa33 kapanmamis derken nasıl anladın canım oglumun mi çizgi şeklindeydi şu an 9 aylik ben dokunduğunda. Çok hafif çizgi gibi var yine de belki kemik yapısı öyledir bilmiyorum zaten ilk bikac ay sonrasında doktorlar daha kontrol etmiyor sadece ön bingildak ile. İlgileniyorlar ayrıca kafa büyümesi vs normal ise gelişimi hareketleri fln normal ise kafaya takma bence
Neslihannn_ Mesa33 üst bingildagin 3te 1i boyutunda, kapanma süresinde aynı oranda. Üst bıngıldak için ortalama süre 18 ay arka bıngıldak için 6 ay, korkmanıza gerek yok yani 😊
sukranaslier Mesa33 benim bebeğimde yok her bebekte olmuyormuş şimdi araştırdım da kafasını kontrol ettim
Mesa33 sukranaslier evet ilk 3 ayda kapanıyormuş normalde işte bence kızımınki kapanmamış gibi kafama takıldı
Mesa33 GirayinAslisi kızımın saçları çok döküldüğü için saçını kesmiştik. Şimdi saçı çok uzamadı yuvarlak bi alan görünüyor. Hafif içe çökmüş gibi canım. Her şey normal çok şükür
Neslihannn_ Mesa33 yok kitap bilgisi bu şekilde, tedirgin olmayın. Bunlar bile ortalam süreler, yani daha uzun bile olabilir, üst sınırını tam hatırlamıyorum ama şu an için bi sıkıntı yok 😊
kskfrd Mesa33 merhaba benim kızımın ayni şekilde sizin gönderiyi gördüm. Su an ne durumdasınız duzeldi mi arka bingildak?