Kubraklc Evim 2 katta agaclar var malesf sinekler eve geliyo oglumu hemen yiyo bana yardim ne kullaniyorsunuz
TalentedMom Kubraklc ben de dün bu konuyla ilgili post açmıştım bir arkadaş tül önerdi beşiğin üzerine tül serdim benim her yerim sinek ısırığıyla dolu bari bebeğimi ısırmasınlar
Dreamerr Kubraklc internette tül gibi sineklikler satılıyo kendiniz bile yapıştirabiliyorsunuz balkon kapısı içinde ortadan mıknatısli olanlar var bunlar olmazssa elektrikli ilaçsız sinek kovucular var bir bakın isterseniz
TalentedMom HonKiPonKiDoNiNo malesef sineklik de işe yaramıyor bizim yattığımız odada var ama her gün sinek ısırıyor anlamadım
Kubraklc TalentedMom bnm oglum asla besikta yaztmaz yere dösek attik ogle yatuyo ama yavrumu hep isirdilar . Oda uyaniniyo eczadenn illc alsak oda olmuyi :(
HonKiPonKiDoNiNo Balkon kapisinada sineklik takiliyor.. Evimin butun camlarinda sineklik var 1 tane bile sinek yok evde.. gecen sene deli gibi yiyordu beni.. cocuk olunca hemen taktirdik valla
Kubraklc Dreamerr evett bgn eczanedn aldm birde lavanta yagini sulandirip surun diyolar onasa gelmezmis
Merveunal Bizde sinek magduruyuz sineklik var heryerde ama geçiyor sineklikten tül takabilirsiniz sineklige tabi bu sefer de içeriye pek hava girmez