As3434 Anneler bugün kızım 1.5 yaş aşısı oldu öğlen şimdi ateşi var ne kadar sürer bu ateş 38 cikiyo normal mi bilgisi olan yazabilir mi
Annesirintugceuzun As3434 Valla canım bize ateş yapmadı . Calpol verebilirsin 1 kaşık. 👌 bacağı ağrıyıp şişebilir biraz. Korkma. Buz koyarsın üstüne. Calpol onun ağrısını da alır.
Kuzeyege As3434 canım endişelenme calpol ver takip et biz Bugün 1 yaş aşısı olduk ben gelir gelmez calpol verdim şimdiye kadar hep böyle yaptım hiç ateşi olmadı
Neslihansr As3434 biz olduk cuma günü . Sadece kolu hafif şişti ve sıcaktı ben ilaç kullanmadım kendiliğinden geçti . İstersen calpol içir geçmezse ılık suyla koltuk altına falan kompres yap
AyseYusufZeynep As3434 bizde de çok ateş olmadı takip ettim özellikle, hafif şişme ve morarma oldu gecti zamanla, geçmiş olsun, Ateş uzun sürerse bence kanına ve idrarına baktırın enfeksiyon dan kaynaklı da olabilir ateş.
As3434 Hiç tecrübeli anne yokmu bilen biri. Kaynana cinsellik postu olsa saniyede cevap verilirdi belkide …
As3434 Annesirintugceuzun cook teşekkür ederim . Bacağından olmadı 2 kolundan oldu ağrı yapabilir dedi ama ateşi söylemedi hiç. Ateş düşürücü parol versem olurmu acaba
Annesirintugceuzun As3434 Yani bize calpol dedi özellikle. Parol sormadım. Bilemiyorum. Her ağrı kesici kullanılmıyor sanırım bu aşıda. Özellikle söyledi çünkü calpol ü. Eşiniz bir koşu nöbetçi eczaneden alsa? Ateş beklenmiyor genel olarak ama yapabiliyor.
Annesirintugceuzun Kuzeyege Bu yaptığınız doğru değil ama. Ateşi çıkmadan veya ağrısı olmadan ilaç vermemelisiniz. 🙂 👌
As3434 Annesirintugceuzun Verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim . Eşim malesef yok burda çalışıyo hafta da bir eve gelir gündüz de alamadım ateşi olacağını düşünemedim. Takip edicem inşallah geçer 🙏
As3434 AyseYusufZeynep Teşekkür ederim takipte kalıcam sürekli kontrol ediyorum şuan yok gibi 37.5 larda
Annesirintugceuzun As3434 Ilık suyla kompres yapın koltuk altlarına , kasıklarına ve başına . Yarım saat uygulayın ve 20 dakika sonra tekrar ölçün ateşini. Yalnız mısınız?
katmerliana As3434 duş aldır canım tekrarlarsa eklem yerlerine kasıklarına soğuk bez koy o da ateşi kontrol altına alıyor olmadi parol verirsin çok geçmiş olsun inş hemen düşer
As3434 Annesirintugceuzun Evet yalnızım malesef 😥 hemşire duşa sokmami söylemişti bugün. Bende şimdi ıslak bezle kompres yapıyorum
Benimoykum As3434 canım geçen ay bizim de başımıza geldi takip et mutlaka 40 a kadar çıktı soluğu gece hastanede aldık doktor ateş düşürücü bile vermiyordu ateş olmaz diye biz ne olur ne olmaz diye almıştık akşam 9 da vermeye başladık dönüşümlü gene de ise yaramadı sabah 6 da hastaneden döndük serum ile 37.5 a düştü baya zor geçti en son sayikliyordu hastaneye goturken eklem yerlerine ıslatıp bez koyduk iki kere duş aldirdik sonuç vermemisti kan tahlili yaptılar doktor önce infulanze dedi sonra onun testini yaptırdık öle bişey çıkmadı boşuna onun için ilaç kullanacaktik serumdan sonra da iki gün devam ettik ancak öyle normale döndü çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin 🙏
Elmus As3434 normal canım ateş olması ama daha fazla cıkmayabilir,calpol verebilirsin yarına bişeyi kalmaz inş.🥰