gzdalidmr Merhaba sevgili anneler , Yarın 4. ay aşımızı yaptıracağız.Biraz korkum var.Gerçi 2. Ay aşımızda hiçbir sıkıntı olmamıştı.İnşallah bu aşıda da sıkıntı olmaz.Sizler oldunuz mu?
Cennetkusum gzdalidmr mrb canm biz bugün yaptırdık. Biraz huysuzlandı sadece ateş yapmadı cok şükür ama yarım saatte bir kontrol ediyorum. Rahat olabilirsin 2. Ay aşısı gibi yani tedirgin olma sakin ;)
muhendisanne_ gzdalidmr ne tesaduf yarin bizimde var 4. ay aşimizzz 😊 insallah ikimizinde bebisleri yan etki vs. bisey olmadan atlatir ☺
gzdalidmr Cennetkusum valla içime su serptin inşallah sağlıkları için ama insan yinede tedirgin oluyor.Geçmiş olsun kuzuya 🥰teşekkür ederim.
gzdalidmr muhendisanne_ biz aşımızı olduk.Şükür şimdilik bir sıkıntı yok.Sizde durumlar nasıl? Takibide iyi dedi doktor kilo boy aşılarda güzel inşallah sizinde iyidir
muhendisanne_ Asiyi olduk vegaferon kan damlasi verdiler pek kullanasim gelmiyor ama size de verdiler mi ?
gzdalidmr muhendisanne_ ben daha öncesinde doktorumla yazıştım.Dedi isterseniz kullanın eğer ücretini verebilirseniz sidefer damla alın biz onu aldık
Cennetkusum muhendisanne_ evet verildi bizede. 2 gündür kullanıyoruz. Siz neden kullanmak istemiyorsunuz ki
muhendisanne_ gzdalidmr çok şukur bizim de iyi 😊 simdilik atesi falan yok 2. ayda da olmamisti bugunu atlatirsak tamamdir bence 😀
EylulDeva muhendisanne_ bizimde İkinci ay aşısında hiç ateş olmamıştı 4.ay aşısında gündüz iyiydi ama akşam ateş basmıştı öyle çok yükselmedi ama 37,5 seyretti daha da yükselmesin diye calpol vermiştim gece sürekli ne olur ne olmaz diye de uyandım iki gün vücudu sıcaktı sonra geçti
Semosh Kızım aşıyı olduktan sonra biraz huzursuz emmekte sıkıntı uykuya dalmakta sıkıntı çekiyor Umarım yarın sabaha yine neşe içinde uyanır Bu ay biraz az kilo almış benim sütüm epey azalmıştı arttırmak için çok çabaladım ama pek yetmemiş kuzuma sadece 400 gr almış
Cennetkusum Semosh ahh benim kızımda Oyle. bugün 3.günümüz uykumuz yok huzursuz keyfi yok iştahsız emmiyor bırakıyor hemen 🤦♀️