Semabolatt Havalar çok sıcak olduğundan bebeğimi sadece zıbınla yatıyorum 8 buçuk aylık doğru mu yapıyorum?
Saribidik Semabolatt ben de sadece zıbın giydiriyorum formaliteden bi de müslin örtü örttüm ama tekmeleyip açıyor🤷♀️
hunilimomm Semabolatt bende öyle yatıyorum bütün gün gece zıbınla duruyor aşırı aşırı sıcak ki zaten kendi de rahatsız oluyor bu Havada biz kat kat giyemiyoruz ki onlar giysin sabah karşı soğuk oluyor biraz üzerine Müslin atıyorum
Deletedmom381 Semabolatt akşamları camları açıyoruz ve biraz esiyor alt üst kisakollu pijama giydiriyorum ben. Kolları bacakları serinnoluyor çünkü gece .
efiles Semabolatt ben de oyle yapiyorum ve yine de terliyor. Maalesef havalar sicak bebisleri bogmaya gerek yok
Birkizbirerkekannesi Semabolatt yani bende zıbın şort ile uyutuyorum. Pencerede açık ama çok sıcak hemen vücudu kızarıp isilik olmaya müsait. Yani kolları soğuk oluyor bazen ama terliyor terinin etkisi ile düşünüyorum. Böyle iyi uyuyor vallahi 🙈
Ygtali Bende sortlu pijama takımı giydiriyorum hergun banyo faslı olduğu için bi yanım hasta olurmu diyo ama.terlemesi daha çok hasta yapar diyorum öyle yatiyo muslin örtüyü atio daha 6 aylık gece boyunca 20 kere uyanıyorum🙄
Smrenes İstanbul bu gece bende zıbınla yatırdım ilk defa gündüz yatırıyordum da gece yatırmıyordum zaten camları kapalı odası da sıcak oluyor hasta olmaz inşallah..