kayraliozqela küçük bebeklerde hatta 2, 3 yaş öncesinde bile alerji testleri yanlış sonuç verebiliyor. Bu yüzden doktorlar alerji testi yapma ihtiyacı çok da hissetmiyor. Benim diyetimi açmaya başlamadan önce doktorumuz ilk kez kanda bakalım alerji değerine çıkacak mı dedi o kadar.
oğlum bağırsak tepkili olduğu için biz gaita tahlili ve şikayetlerimiz üzerine tanı kondu. Öncelikle az gıda kestik biz.
dana eti, süt süt ürünleri, baharat ve kuruyemiş tüketmiyorum ben. Şikayetlerimiz bunları kesince durunca başka gıda eklemedik diyete.
paketli gıda yemezseniz kafanız daha rahat olur. Eser miktar dokunabilir Diyeti yok yere bozmuş olabilirsiniz. Ben sadece dondurma, sade lays ve ruffles yiyorum denedim dokunmadığına emin oldum.
ben hayatım boyunca hiç yoğurt yemedim zaten kendim de alerjik bir insanım. O yüzden yoğurt peynir ihtiyacı hiç hissetmedim. Badem sütüyle yoğurt size yoğurt hissi vermeyebilir. Bademe de alerjisi olabilir denemek lazım o yüzden. Ben badem sütüyle starbucksta kahve içtim dokunmadı oğluma kuruyemiş tüketmeme rağmen.
alerji inşallah geçici olduğu için ebediyen mahrum değiliz 💗
diyet yaptıkça insan alışıyor. Benim 6 ay oldu 🤣