Esrarel44 Merhaba anneler, Doğum sonrası kilolarınızdan nasıl kurtuldunuz? Yada kurtulabildiniz mi 🤔 🤣
1anne1yavru Esrarel44 kızım 4 aylık hala veremedim üstüne bide her ay beraber kilo alıyoruz kızımla 😂😂
dmrbs Esrarel44 verdim şükür. Hiç bişey yapmadım ben 12 kilo almıştım 8-9 kilosu doğumdan çıktığım gibi gitti kalanı da doğumdan 2-3 ay sonra verdim.
123bozkurt Ben 58 kiloyla hamile kaldım 80 kiloyla doğuma girdim doğum yapalı 5. Buçuk ay oldu hala 68 kiloyum gitmiyor bir türlü
Ipegim 1anne1yavru kaç kilonuz kaldı? Valla emzirirken çok zor bende asla diyet yapamadım çok acıkıyorum
BrcnBlgn Esrarel44 58 le hamile kaldim 80 ile dogurdum 40gun icinde 50 kiloya dustum suan da iste 50 ile hamile kaldim yine 80 i gordum hedegm yine 40gun icinde kiloma kavusmak
Naz0106 Esrarel44 70 ile hamile kaldım 92 kilo ile doğuma gittim doğum yapalı 1 ay oldu Şu an 78 kiloyum 8 kilo fazlam var ve artı bir de göbeğim nasıl gidecek Hiç bilmiyorum sinirim bozuluyorrrr
M-M-F-K-A En sonki yani 5. Hamileliğimde 70 kilo ile hamile kaldım 85 ile doğuma girdim şu an 68 kiloyum kızım 7 buçuk aylık 2 ayda diyetle 13 kilo verdim hedefin 65 olmak 🤗💪🏻
Filizcck Esrarel44 64 ile hamile kaldım 80ile sezeryan ile doğuma gittm eve geldiğimde 75kiloydum bi hafta sonra 70e düştüm 2 ay öyle kaldım şimdi 2 aydır karbonhidrat ve şeker tüketmiyorum leslie 2 yapıyorum her sabah 63e düştüm
SEREZ 56 yla hamile kaldım 80 le Sezeryan oldum . Bebeğim 5 aylık 54 kiloyum . Doğurduğum gibi ekmek ve tatlıyı hayatımdan çıkardım bol su tükettim spor falanda yapmadım 😂 azıcık sezeryan göbeğim var ama o gitmiyor anacım gitmiyoooorrr