balcicegin_annesi 199,95 TL fiyatı kararsız kaldım internette sitesinde varmış ihtiyacım var ama alam var mı merak ettim dayanıklı bir şey mi ?
Kralichee balcicegin_annesi 130 du 200 mu olmuş yuh yani e bebek dede aynı model var fiyatı 130 du o zmn da bi bakın isterseniz birde 101 e ilk gelene baktı bi tanıdık çok pürüz varmış
fatimaozel balcicegin_annesi ben alamamıştım bir öncekinde ama kasiyer kız abla çok kaliteli değil zaten görsen almazsın demişti 😬😬 aynı model ikea da var fiyatları hemen hemen aynı oraya da bakın isterseniz alamazsanız alternatif diye aklınızda bulunsun
annediyebiri balcicegin_annesi ben alalı baya oldu sandalyeler çok sağlam ama masa öyle değil masaya kalıcı olarak vida attık öyle sağlam oldu. Ve masanın üstüne su damlasa ve siz görmeseniz iz kalıyor.
Sblsrgnsn Kralichee aktivite masasi degil hanfendinin dedigi normal kucuk mutfak masasi oluyor ya 2 kisilik onu diyor bende gordum nugun interntte iyi gibi gorunuyor ama bilmiyorum
balcicegin_annesi fatimaozel ikea bizim burda yok internete baksam orda varmı acaba bir de ne diye geçiyor orda bilginiz var mı ?
fatimaozel @balcicegin_annesi #https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/3-7-yas/cocuk-mobilyalari/50178411/latt-cocuk-masa-seti.aspx buna da zam gelmiş bu arada 249₺ olmuş ☺️☺️
balcicegin_annesi fatimaozel ben ona benzer aldım zamanında ama alanlar için baya fark olmuatur şimdi
balcicegin_annesi annediyebiri masanın hangi kısımına vida attınız bide leke oluyor dediniz ya ? Onun için de vernik yapaam yine olur mu sizce ona göre alayım bende
annediyebiri balcicegin_annesi masanın ayaklarını bağlayan yerleri 4 köşeyi vida ile sabitledik. Çok sağlam oldu. Önceden sallanıyordu ayakları. Vernigi hiç düşünmedim açıkçası ben hep su olduğunu sonradan gördüm. O an görüp silseydim iz çıkmazdı. Eğer dikkat ederseniz alınacak bir masa.