Merve imgesi benim kızım 2,5 aylıktı bu problemi yaşadığında. O gün bugün su içiyor 11 aylık olmak üzere
imgesi Humi Merve ayazasaf canlar cocukta bobrek tasi varmis doktor ole soledi bgn su vermemiz gerekiomus ama taslar suylada gecmeyeblrmis.cok uzuldm ya bakalm nolcak
Humi imgesi bende sadece anne sutu veriyorum bendede mukus var. Doktora goturdugunuzde soylemiati. Zaten dogumdada bebek hemsireleri anlatmislardi ilk haftalarda gelen kan bebegin iyi emmedigini anlatir daha sonrasindada alerji varsa onu anlatir demisti
ayazasaf imgesi rabbim şifa versin suyun zararı olmaz içir sen yinede doktorunda önermiş canım. Sıkı takip ederler zaten Allahın izniyle geçer inşallah
imgesi ayazasaf insallah canim sütten sonra biraz bekleyip su veryrz 6 ay sadce anne sutu olayo yalanmis cidden yani neye inancagmizi sasrdk
imgesi ayazasaf verdm canim ama doktorlarinda sunu solemesi lazm sicak bolgelerde yasayan insanlarin cocuklarina su vermesi icin ek gidayi beklemesinler versinler demeleri gerekirdi… yani versen bi turlu vermesen bi turlu
Payan imgesi aşırı sıcaklardan dolayı emse dahi su vermenizde fayda var tabi ki en doğru bileğiydi doktorunuz verir
imgesi Payan kuzum ben bilseydim hep verirdm ama doktorlar hep demiomu ilk 6 ay anne sutu ek bseye ihtiyac yok die… ondan ben hic bilemedm ya