NilTutu Merhaba arkadaşlar Doğumdan sonra korse kullanan var mı fayda gördü mü??? Yamuna korse kullanan çok duydum yalnız melek korse var intagramda kullanan var mı ? Yılbaşı özel 164 tl düşmüş alayım mı bilemedim size sorayım dedim 😉😉😉❣️❣️❣️
elmaliturta NilTutu hâlâ almadıysanız melek korse askili olandan sipariş verdim bugün geldi gerçekten çok güzel ve kaliteli takarken çok zorlansam da karnım dümdüz ve bel oyuntusu oluşturdu görüntü çok güzel birde incelme sağlarsa çok iyi olcak 😌
elmaliturta Seliminanesi gerçekten çok güzel toparladı kaliteli ayın 20sinde artcakmis fiyatları onun öncesinde vermeye çalışın
Seliminanesi elmaliturta teşekkür ederim siz nerden verdiniz siparişi bana geri dönüş yapmadılar henüz de o yüzden sordum
Eymenikom elmaliturta tam verdikleri bedenle uyuyor mu bel cm leri benim m beden gösteriyor ama s almak istiyorum sizce olur mu
elmaliturta Seliminanesi ben internet sitesinden verdim bel ölçüme göre sadece whatsapp üzerinden teğet etmek amaclı sordum belim bu kadar santim diye onlarda beden söyledi siparişi kendim sitesinden olusturdum
elmaliturta tugbakalenci çok kullanmadığım için evet kullanıyorum.. Evet atlet üzerine takıyorum zaten atlet ter oluyor malum havalar da sıcak onunda etkisiyle
elmaliturta Dpr hiç düzenli kullanmadım nerdeyse 3 5 kez takmışımdır 3 4 aydır onun için bi yorum yapamicam.. ama urun gerçekten kaliteli