Esmataha Anneler merhaba, spiral taktıranlarınız vardır içinizde bir hafta sonra bende taktırıcam. Ama hafiften tırsıyroum 🤣 Eşimden habersiz taktırmayı planlıyorum, takılırken acı hissediyor musunuz ? Birde eşiniz spiralin varlığını hissediyor mu ?
Balevlatlar123 Esmataha Esin hissetmese sorun yok mu yani dini açısını araştırdın mı peki hiç dinen eşinden habersiz dışarı bile çıkamazsın kaldı ki beraber alacağınız bir karar bu bence araştır günahını sevabını sonra için rahat olacaksa yine yap. Ben taktım acımıyor hissedilmiyor da.
[silindi] Esmataha 1 hafta önce hormonlu spiral taktırdım takarken acı olmuyor pek kolay oldu baya bende çok korkmuştum.ta kırdıktan sonra 3 4 gün baya Bi sancı çektim sonrasında da kanama başladı.ilişkiye girdiğimizde de eşim ucu değiyo hissediyorum dedi. Herkeste aynı olacak diye bişey yok belki benim rahim boyum kısadır ama net hissetti 🤷♀️
Esmataha Balevlatlar123 iki tane çocuğumuz var çok şükür üçüncüsüne bakabilecek maddi manevi gücüm yok, allah bakabilecek olanlara nasip etsin.
Balevlatlar123 Esmataha tamam da canım oturup konussaniz oda tamam dese güzel güzel gidip taksan olmaz mı yani gizli iş çevirmek yerine
Esmataha Balevlatlar123 valla kuzum kaç kez konuşmaya çalıştım sayısını bile bilmiyorum, spiral dediğim anda adam çıldırıyor. Hayırdan başka bi şey de söylemiyor, sebebini söyle taktırmayayım diyorum onu da söylemiyor. Başka çare bırakmadı bana ne yazık ki.
ZeynepinAnnesi19 Esmataha ben seni anlıyorum benim eşimde istemıyo şundan istemıyor bi daha çocuk olmaz dıye korkuyo yanı cahil bir adam da değil ama neden böyle oldu anlamadım ne gerek gidip kendine apuk sapuk şeyler taktırma dıyo 😂😂 ama şu da bi gerçek ki onun korunma yöntemine asla güvenmiyorum her gece rüyamda kendimi hamile görüyorum 🙈 bebeğim 9 aylık ve ben çok yorgunum bır süprızı kaldıramam 🤷🏻♀️
Esmataha [silindi] daha önce de okumuştum kuzum hissediyorlar diye ama bilmiyorum herkeste aynı mı oluyor 🤷🏼♀️ Bi de ne kadara taktırdın acaba
[silindi] Esmataha devlette sıra bulamadım bide sigortamız sağlık güvencemiz yok ondan dolayı özelde taktırdım 445 liraya aldım spirali Eczaneden. 175 TL de doktora verdim takma ücreti. Ama normal spiral ücretsiz hormonlu ücretli
Esmataha [silindi] bende özelde taktırcam, geçen sene sorduğumda 600 demişlerdi. Ama eşim istemediği için taktırmamıştım sonrasında hamile kaldım zaten 🤣 bu sefer kesin taktırcam ama 😅
Esmataha ZeynepinAnnesi19 25 yaşımda iki çocuğum var kuzum adama uyarsam Suriyeli gibi her sene doğururum allah korusun 😂 Gerçekten anlam veremiyorum bu erkeklerin şu konuya karşı çıkmalarına 🤷🏼♀️