Pinkbery Mom9 pütürlü yiyebiliyor mu. Öyleyse etli patates yemegi, kuzu etli tel şehriye ( makarna şeklinde) ve Sote yapabilirsin. Eğer pütürlü yemiyorsa at robota sebze corbasının icinde yesin 😀
Mom9 Valla postlarıma 10yorumdan fazlası gelse dişimi kırıcam zaten ağrıyolar. Kaynanamla da sıkıntı çok acaba bendd mi kaynana postu açsam😒
Mom9 Pinkbery yiyebiliyor bende hep sebzeli yapıyodum artık tıkandım. 😅Soteyi nasıl yapıyosunuz. Normalde biberli domatesli yaparım ama domates vermedim yasak diye
Pinkbery Mom9 biber sarımsak sogan tereyagı etlerle sotele Üstüne suyunu ekle pişir☺️ etleri didikleyebilirsinde yada robotta bi tur ufalarsın.sallca yerine kapya biber ekleyebilirsin. Gibi gibi,😀
Mom9 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi kuru fasulye mi? Acayip gaz yapıyor bakliyat veremiyorum doktor 1yaşını bekle dedi🙄 o yzden hep et yedirmeye çalışıyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom9 et güveç toprsk kapta sebzeli kabak havuc sogan sarimsak domates biber et 😌
Mervee1 Mom9 kıyma olarak falan çorbalara Yemeklerde verilir de direk kuşbaşı eti çiğnemesi zor olmuyor mu
Mom9 Mervee1 kuzu eti çabuk piştiği için ve körpe olduğu için kolay pişip ağızda kolay dağılıyor. Katı çiğnemesini öğrenen bebekler için tabi