Ballicoreginannesi Kızlar doktor kan damlası olarak sidefer damlayı verdi ama 4 10 yaş çocukların kullanımı için uygundur diyor bizde dört buçuk ayligiz nasıl vereyim tedirgin oldum sizde kullanan oldu mu
ikizerkekannesi Ballicoreginannesi 9 aylıklar 5 buçuk aylıktan beri kullanıyoruz kabız yapmıyor gayet iyi
TalentedMom Ballicoreginannesi ben kullandım bebeğim alerji oldu doktora gittik değiştirdik meğer içinde inek sütü proteini varmış dikkat et
Ballicoreginannesi 12345678b evet Dr da öyle söyledi ama 4 ila 10 yaş grubu için uygundur diye yazıyor siz kullandınız mı
Defne07 Ballicoreginannesi ben kullandım canım çok iyi bir damla. Dişlerde boyama yapmaz. Öyle yaZması tarım bakanlığı onayı olduğu için. Sıkıntı yok. Mesela d vitamini damlaları olan wellcare ya da ocean ya da möllers balık yağında da öyle yazar ama küçük yaş grubunda kullanılır sakıncası yok
Defne07 Ballicoreginannesi ben Doğumdan 14 gün sonra d vitaminini kullandım 4. Aydan sonra da sideferi kullandım. 7. Aya geçtiğimde de nutrigen ferromixin kullandım. Bir yaşında kan tahlili yaptırdım ve doktorum artık hepsini kullanmayı bırakabilirsin dedi. Bir yaşından sonra da möllers balık yağı kullanmaya başladım
12345678b Evet kullanıyorum canım d vıtamınıde ocean kan da sidefer gonul rahatlıgıyla kullan cok guzeller
Ballicoreginannesi 12345678b teşekkür ederim bir arkadaş inek sütü proteini var bebeğim alerji olmustu diye yazmış tedirgin oldum ya
Ballicoreginannesi TalentedMom hadi yaa geçmiş olsun ayy ne yapacağımı şaşırdım sağlık ocağının verdiği de kabız yapıyor
TalentedMom Ballicoreginannesi doktor bana fermix verdi iyi geldi o istersen onu kullan ücretli alınıyor
ikizerkekannesi vilnius eğer bıngıl ve vitamin seviyesi iyiyse 1 yaş ama yeğenim mesela 1.5 yaşına kadar kullandı onu 1 yaş kontrolde yapılan tahlil sonucuna göre doktor belirliyor diye biliyorum
Ballicoreginannesi TalentedMom bunu bir deneyeyim her bünye bir değil çünkü İNŞAALLAH bizde alerji yapmaz