ErvaKoc Meme reddi yaşayan annelere sormak istiyorum acaba neden oluyor sütüm kesildi dünden ama bir iki gündür zaten reddediyordu :(((
Acemianne12 ErvaKoc bende aynı şeyi yaşıyorum bebeğim 4 aylık 10 gündür meme reddi yaşıyorum çok üzgünüm nasıl aşıcaz hiç bilmiyorum aşanlar yardımcı olsalar keşke😔
ErvaKoc zehrahifa emzik emiyordu kaç gündür ondan olur demi :( acaba tekrardan tutma şansı nedir bilginiz var mı 😓😓
Nurbeyza Bebeğin huzursuzluğı atak dönemi , herşey birbirine bağdaş canım kendini üzme meme reddi yaşıyorsan eğer sütün hep gider arada bir teklif et sakın zorlama inatlaşma bebekle , eğer istemiyorsa biberonla veya kaşıkla ver canım sütünü
cansuaydin ErvaKoc canim internetten bı bak istersen gorselle anlayabilirsin, bı de instada emzirme danismani diye bı sayfa var, eminim faydası dokunacaktir
Selimustafa ErvaKoc ben 2 aydır yaşıyorum hala geçmedi şimdiye kadar ne biberon ne emzik ağzına sürmedi sağıp şırınga ile veriyorum inan bende çok yoruldum
Nurbeyza ErvaKoc ağlama tatlım benim sütüm gitti geri getirdim su içtim tatlı hurma yedim sütüm geri geldi ağlama bebeğini huzursuz etme canım sakin kalmaya çalış sabret düzelicek
Melisdas ErvaKoc uykudan uyanınca denemeni tavsiye ederim bide uyku veya gaz damlası varsa onlar genelde tatlı oluyor meme ucuna sürüp deneyebilirsin
ErvaKoc Selimustafa rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok üzücü bir durum beni mi istemiyor bunu bile düşündüm 😓😓
ErvaKoc Acemianne12 kesinlikle illa üstesinden gelen vardır diye düşünüyorum böyle devam etse hangi çocuk düzgün büyür ki
Selimustafa ErvaKoc amin inşallah canim sabret inşallah düzelir çok zor gerçekten büyük oğlum böyle bıraktı tecrubesizdim onda başaramadım emmiyor diye ek gıdaya başladım sonra beni tamamen bıraktı şimdi aynı hatayı yapmıyorum sürekli emzirmeye çalışıyorum
Acemianne12 ErvaKoc illaki üstesinden gelen vardır bugün sağlık ocagına gittim aşısı için 4. Ayda meme reddi çok oluyomus pes etmeden emzirmeye çalısın dedi ordaki hemsire
EylulSule ErvaKoc bende yaşadım ve hala yaşıyorum ara sıra.. biberon emzik unutturdum ben vermedim o memeyi istedikçe verdim kesinlikle üstelemedim meme vermek için çünkü üsteleyince daha kötü oluyo bu defa hiç emmek istemiyo bi de çok sabredin vazgeçmeyin uykusunda verin yine verin yoksa başka türlü çok zor. Allah yardımcınız olsun.. genelde atak dönemlerinde meme reddi oluyo. Stres yapmayın üzülmeyin sabırlı olsun stres yaptığınızda daha çok hissedip daha da huzursuz oluyorlar sakin olun.. Çok üzüldüm inşallah düzelir hepinizin 🌸🌸🙏 dua edicem sizin için.. benim sütüm çok tazyikli geliyordu tıkanınca korkuyordu o yüzden de emmedi biberon verince iyice bırakmıştı ama şükür toparladık🌸🌸
ErvaKoc Acemianne12 Bugün önüme gelen postlar meme reddi acaba algıda seçicilik mi dedim kendimce ama yok bu dönem ve aralıgı yaşıyor sanırmış😓🙏
Acemianne12 EylulSule inşallah bizde toparlarız çok tesekkür ederim çok zor gercekten aç kalmasın diye avent biberonla mama veriyorum mecburen inşallah unutmaz beni
EylulSule Acemianne12 destek olsun diye ver tabi ama kendkni de unutturma hep emzirmeye çalış.. inşallah canım inşallah 🌸