zeynepzeze Merhaba, teyzeleri bebeğim yarın ameliyat oluyor lütfen bize dua eder misiniz, kolay geçsin sağlığına kavuşsun kuzum. Adı Barış 🍀
Fatmanurr zeynepzeze Allah yar ve yardımcınız olsun Umarım eskisinden daha sağlıklı olur dualarım Barış için 🥰
Cinarrr zeynepzeze ahhh canimmm Allah şifa versin inşallah kurban olurum ben ona benim kuzumda üç gün önce ameliyat oldu Allah kimseyi o ameliyathane kapılarında bekletmesin insallah
Mrs_Mert zeynepzeze İnşallah çok kolay ve başarılı bi ameliyat olur eskisinden daha sağlıklı olsun minik Barış 💕
2cocukluanne222 zeynepzeze rabbim korusun şifalar versin cnm sanada sabır versin insallah kolay geçer ameliyati
zeynepzeze 2cocukluanne222 Çok sağolun 😞 Yutkunamıyorum resmen. ALLAHım kimseyi evladıyla sınav etmesin
nyac zeynepzeze kardeşim hemen sadakanı ver ameliyat öncesi yavrunun niyetine Rabbim şifa versin inşaallah
Gari_de_Gari zeynepzeze Rabbim acil şifasından versin, tez zamanda atlatıp geçirin inşllh Allahım yar ve yardımcınız olsun🤲
Gamze_Defne zeynepzeze Allah acil şifalar versin Barış’a 🙏🏻Umarım ameliyatı çok iyi geçer ve biran önce iyileşir ,şans sizden yana olsun🍀
zeynepzeze Mrs_Mert Merhaba çok teşekkür ederim bizi düşündüğünüz için. Biraz zor geçti. Ağlıyor ve durmuyor sürekli iğne yapıyorlar. O şekilde biraz sakinleşiyor 😕
Mrs_Mert zeynepzeze Kıyamam ya inşallah bi an önce toparlar rahatlar kuzucuk rica ederim merak edip yazmak istedim Rabbim kısa zamanda şifa versin size de çok geçmiş olsun son olsun 🤗