Baharas Hergun boğazında kalıyo emerken nasıl önleyebılırım bunu ? Hep öksürüyo hızlı hızlı cekıyo 17gunluk bebegm
korpinaresm Baharas burnu tikalidir burnunu ac yada gogusunun ucunu sik hizli gelmesini onlersin canim
FerideDeniz Baharas makas şekinde tutun göğüs ucunuzu. Bir de arkanıza yaslanıp emzirin. Tazyikli geldiği için öksürüyordur büyük ihtimalle.
Pasamm14 Benim oğlum da tıkanıyordu emerken doktorum emzirirken göğüsün üstünden parmağınla biraz bastır hızlı gitmesin demişti arada yapıyodum bende büyüdükce de emmeyi öğreniyor zaten
Bksl Baharas aynen uzanarak emziriyorum o zaman çok rahat oluyor , o şekilde gaz sıkıntısı da normalden az oluyor . Çünkü süt hızlı gelince çok hava yutuyordu 😇
Ayse_aydeniz @Baharas emzirmeden önce göğsünüzü biraz sağıp sonra emzirin ilk süt tazyikli geliyo o yüzden bebeğiniz daha çok küçük bence yatarak emzirmeyin yutması daha zor olur
Yelizduru Yatarak emzirmek kulak enfeksiyonuna neden oluyor dedi benim.doktorum zamanla alışıyorlar merak etme benimkide öyleydi bugün 2 aylık oldu zamanla sutu kontrol edebiliyorlar artık
Zeynepazram Yelizduru cocuk zaten her türlü yatmıyor mu anne otururkende yatıyor emzirmek degil yataraj biberon verirlirse olur