invisible33 32 günlük bebeğim var ve sadece yüzünde ısılık çıkıyor sonra sönüp başka yerlerinde çıkıyor başına gelen var mı ?
Sevdacicegi invisible33 canım isilik değildir o benim kızımda da olmuştu senin hormonların onda bebek sivilcesi yapıyor merak etme çok önemli bişey değil.
Sevdacicegi invisible33 Çocuk doktorumuz corasatin vermişti bizim de ama kullanmasan da olur demişti. Aldık kullandık hemen geçti.
Elif-Liya invisible33 yüz ve boyunda canım bence hiç ilaç kullanma benim kızımda da vardı şu an bile arada oluyo oda sıcaktan kaynaklı cok sıcak giydirme ılık suyla isilik olan yerleri sil yeter
Adakusunannesi Kızım yeni doğduğunda bizde de olmuştu doktor hametan verdi pamuk ve ılık suyla sil sonra sür demişti ertesi gün geçmişti
Sevdacicegi invisible33 evet isilik genelde giysisinin olduğu bölümlerde olur kuzum sıcaktan dolayı. Diğer yerlerinde yoksa yüzünde ve boynundaysa senin hormonlarından dolayı olmuştur büyük ihtimalle geçer inşallah bir an önce.
hirasu invisible33 benım kızımdada olmustu yenı doğdugunda kendılıgınden gectı sonra yenıdoğan isiliği denıyomus üzülme gecıyo
invisible33 Hiç terlemiyor terli olarak daha hiç kaldırmadım her gün duş da aldırıyorum ama işte geçmedi daha 1 haftadır var 🤷♀️
Esmataha invisible33 bizde de var, bepantol sensiderm sürüyorum çoğaldığı zaman. Onun dışında başka bi şeye gerek yok dedi doktor. Günde iki kere temiz bi pamukla silsen yeter dedi.
Esmataha invisible33 tekrarlıyor bizimki henüz 40 günlüğüz, sönüyor geçecek gibi oluyor tekrar kızarıp küçük sivilce gibi oluyor
Sevdacicegi invisible33 Anne sütü sürme kuzum kesinlikle iltihaplanma yapabilir burada bir arkadaş önermiş de bana doktor öyle demişti haberin olsun.